Antena 3 CNN Actualitate Acuzat de tentativă de omor după o şicanare în trafic

Acuzat de tentativă de omor după o şicanare în trafic

Acuzat de tentativă de omor după o şicanare în trafic
Sursa foto: foto: captură Youtube
10 Feb 2016   •   14:42

Un şofer este acuzat de tentativă de omor după o şicanare în trafic. În urmă cu un an, bărbatul care conducea o maşină de lux a intrat într-o Dacie. Incidentul a avut loc în zona Băneasa. În urma şicanării, şoferul Daciei a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi a fost la un pas să se oprească într-un cap de pod. Cinci persoane, care se aflau în Dacie, au fost rănite, dar şi un pieton, potrivit Digi24.ro.

sursa: Youtube

Este vorba despre o schimbare de încadrare,. Aceasta vine după o perioadă lungă de timp de la producerea accidentului, care a avut loc în vara anului trecut. Explicaţia oferită de anchetatori este că, în această perioadă, au fost făcute multe expertize criminalistice, iar, astăzi, suspectul a fost chemat la Parchetul Capitalei pentru a fi audiat.

Din informaţiile oferite la data respectivă, imediat după producerea accidentului, cei doi, victima şi suspectul nu s-ar fi cunoscut, în schimb ar fi existat o şicanare în trafic. Acesta ar fi motivul pentru care şoferul suspect în acest caz ar fi intrat cu maşina în autoturismul Logan.

Anchetatorii vor lua o decizie dacă vor face o propunere de arestare a suspectului pentru 24 de ore, sau nu.

×
Subiecte în articol: tentativa de omor
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close