Antena 3 CNN Actualitate Acuzații de tentativă de omor în cazul scandalului din Hațeg

Acuzații de tentativă de omor în cazul scandalului din Hațeg

Acuzații de tentativă de omor în cazul scandalului din Hațeg
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Mai 2015   •   14:43

Proprietarii terenului spun că ecologiştii ar fi provocat intenţionat conflictul şi că au intrat pe o zonă privată refuzând orice fel de dialog civilizat. De partea cealaltă, ecologiştii se apără şi susţin că vor merge până în pânzele albe să îşi demonstreze dreptatea. În acest dosar procurorii au început urmărirea penală pentru lovire şi tentativă de omor.

Localnicii şi rudele proprietarului terenului situat în apropiere de Râul Alb, în Haţeg, îi acuză pe ecologişti că au intrat abuziv într-o zonă privată şi cu sămânţă de scandal.

Familia omului de afaceri spune că nu e prima oara când ecologiştii vin pe proprietatea lor unde urmează să se construiască o microhidrocentrală. În plus, copacii tăiaţi găsiţi de ecologişti nu erau pe terenul lor. Familia victimei este hotarata să îşi demonstreze dreptatea în instanţă.

Omul de afaceri care a fost călcat cu maşina în altercaţie de unul dintre ecologişti este în continuare internat în spital, în stare gravă.Ecologiştii implicaţi în scandal susţin că sunt nevinovaţi de cele întâmplate. Poliţiştii au demarat o anchetă in acest caz şi au deschis dosar penal pentru lovire şi tentativă de omor.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close