Antena 3 CNN Actualitate Adevăruri de Viață. Cum a ajuns o ziaristă în topul politicii europene

Adevăruri de Viață. Cum a ajuns o ziaristă în topul politicii europene

Adevăruri de Viață. Cum a ajuns o ziaristă în topul politicii europene
15 Apr 2018   •   18:48

Corina Crețu, o ziaristă care a reușit să-și clădească o carieră solidă de politician și este poate cel mai activ român de la vârful UE, a fost invitată la „Adevăruri de viață”, unde a vorbit despre parcursul său profesional. 

„Sunt un om care a avut și obstacole și ajunsuri și ghinioane, dar care cred că e un om iubit de Dumnezeu. Am făcut ceva în viață. Dacă mă uit în urmă, aș putea spune că, cu toate obstacolele pe care le-am avut, cu toate răutățile oamenilor, am reușit să fac bine și stau cu conștiința împăcată. Sunt economist de profesie, am terminat Cibernetică la ASE, am lucrat trei luni la Blaj, apoi norocul meu a fost că a venit Revoluția. M-am mutat la mecanică fină, apoi am dat concurs pentru că visul meu era să scriu”, a spus Corina Crețu.

„Am luat-o de jos. Am fost ziaristă, apoi am avut un accident de mașină. Am mers la cabinetul purtătorului de cuvânt, am fost expert la început, era nivelul cel mai de jos. Apoi am ajuns apoi șef de cabinet”, a mai adăugat Corina Crețu. 

Corina Crețu a mai vorbit despre un accident foarte grav pe care l-a suferit în adolescență și cum a reușit să treacă peste această experiență dificilă. 

 

 

×
Subiecte în articol: Corina Cretu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close