Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu, despre greşelile care au dus la crimele din Oneşti: ''Sunt două plângeri penale care au fost făcute''

Adina Anghelescu, despre greşelile care au dus la crimele din Oneşti: ''Sunt două plângeri penale care au fost făcute''

Adina Anghelescu a prezentat, joi, la Subiectiv, informații în exclusivitate despre greşelile care au dus la crimele comise de Gheorghe Moroşan.

Adina Anghelescu, despre greşelile care au dus la crimele din Oneşti: ''Sunt două plângeri penale care au fost făcute''
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   21:29

Cazul Onești a stupefiat o țară întreagă, iar lucruri incredibile ies la iveală, după investigațiile făcute de jurnaliștii Antena 3.

Operațiunea eșuată a polițiștilor a dus la moartea a doi oameni nevinovați care au fost sechestrați și uciși cu sânge rece de Gheorghe Moroșan.

Adina Anghelescu a prezentat, în exclusivitate la Antena 3, motivele pentru care Gheorghe Moroșan a fost orbit de furie și a ales să își facă singur dreptate.

''Corpul de Control al IGPR-ului este condus de domnul Brăcea la Bacău. Ca să ne întoarcem în timp un pic, la greşelile care s-au făcut până la acel moment, sau din cauza cărora s-a întâmplat momentul acesta. Se verifică toate plângerile penale pe care le-a făcut familia Moroşan.

Sunt două plângeri penale care au fost făcute

Una a fost făcută prin 2015, una în 2010, la o lună după ce au fost evacuată forţat familia, în iulie 2010. Au fost două dosare penale care s-au făcut şi au plecat către Parchetul Curţii de Apel de Bacău. De ce? Pentru că era vorba de un executor judecătoresc, Tabarcea Alexandru, executor judecătoresc care în 2015 când se făcea plângerea, familia Moroșan, din nou, aceeași plângere de acea evacuare forțată, de scoatea lor din apartament. Era trimis în judecată de DNA, culmea, în acel dosar privind rafinăria Dărmănești, insolvența și așa mai departe. Acolo era vorba de o complicitate la abuz în serviciu. 

Ei au pierdut apartamentul, după ce nevasta lui Moroșan a girat cu apartamentul

Ei dacă lua cazul din urmă, dacă acolo s-ar fi rezolvat problema aceasta, dacă s-ar ar fi dat o soluţie, pentru că ei au pierdut apartamentul după ce nevasta lui Moroşan, care acum este reţinută, a girat cu apartamentul, fiind magazioneră şi acolo fuseseră două spargeri. Nu a făcut nimeni plângere de la Chimcomplex şi i-au luat apartamentul, pur şi simplu, l-au adjudecat şi cu asta basta. 

Ştiţi ce mi-a răspuns mie fabrica astăzi, când eu am cerut să mi se dea și mie sentința aceea de ajudecare, autorizarea pentru intrarea în apartamentul respectiv ca titlu de proprietate, adjudecare cara s-a făcut și așa mai departe. Mi-au răspuns: Ne pare foarte rău, nu vă putem pune la dispoziție, pentru că este vorba de GDPR (Regulamentul General privind Protecția Datelor). Doamne iartă-mă! Deci într-o tragedie de genul acesta care s-a întâmplat, tu vii să îmi spui mie de GDPR? Ai ceva de ascuns, tu fabrică, sau ce o fi?'', a spus Adina Anghelescu despre crimele comise de Gheorghe Moroşan, cel care a luat vieţile a doi muncitori în apartamentul pe care l-a pierdut în urma executării silite.

×
Subiecte în articol: Adina Anghelescu Onesti Gheorghe Moroşan
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close