Antena 3 CNN Actualitate Un adolescent român de nici 14 ani a terorizat Palma de Mallorca. Metoda folosită pentru a-și lăsa victimele inconștiente în plină stradă

Un adolescent român de nici 14 ani a terorizat Palma de Mallorca. Metoda folosită pentru a-și lăsa victimele inconștiente în plină stradă

Polițiștii spanioli au arestat un minor, în vârstă de 14 ani și de naționalitate română, ca presupus autor a patru tâlhării cu violență înregistrate pe insula Palma de Mallorca. Acesta își lăsa victimele inconștiente folosind metoda „mataleón“.

Un adolescent român de nici 14 ani a terorizat Palma de Mallorca. Metoda folosită pentru a-și lăsa victimele inconștiente în plină stradă
de Gabriel Dano    |    09 Aug 2021   •   20:40

Prima tâlhărie a avut loc pe 23 iulie, în jurul orei 16.30, când un tânăr a fost abordat de o persoană în plină stradă și, sub amenințarea unui cuțit, i s-au cerut banii și obiectele de valoare. În cele din urmă, a fost lovit în cap cu o piatră, rămânând inconștient. Hoțul i-a luat rucsacul și a fugit de la locul faptei.

Al doilea jaf a avut loc pe 30 iulie, în jurul orei 07:30. Un bărbat care se plimba în aceeași zonă a fost atacat din spate, primind o lovitură în ceafă, care l-a lăsat inconștient. Și acesta a fost deposedat de portofelul cu bani..

Pe 2 august, în jurul orei 07:30, o femeie a fost strânsă de gât până când și-a pierdut cunoștința. Două zile mai târziu, pe 4 august, o altă femeie a fost abordată de același minor care a bătut-o și a sugrumat-o până când a rămas inconștientă, târând-o în niște tufișuri de unde i-a furat geanta. Incidentul a fost observat un martor, așa că acesta a abandonat geanta femeii și a fugit.

Agenții Poliției Naționale, cu ajutorul Poliției Locale din Palma, au început să-l fileze pe tânăr și așa au reușit să-l localizeze pe suspect. Minorul, care fugise de la domiciliul familiei, mai fusese arestat în trecut pentru comiterea a șase jafuri, potrivit stiridiaspora.ro.

Acum românul este reținut și cercetat ca presupus autor a patru tâlhării cu violență.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close