Antena 3 CNN Actualitate Adolescentă din Mehedinți, incendiată de un criminal în serie: A stropit-o cu benzină, i-a dat foc și a fugit

Adolescentă din Mehedinți, incendiată de un criminal în serie: A stropit-o cu benzină, i-a dat foc și a fugit

O fată de 17 ani din Mehedinți a fost incendiată, vineri, de un criminal în serie. Victima se află în stare gavă la spital, cu arsuri de gradul doi și trei pe 90% din suprafața corpului.

Adolescentă din Mehedinți, incendiată de un criminal în serie: A stropit-o cu benzină, i-a dat foc și a fugit
Sursa foto: foto- Pexels
13 Iun 2020   •   11:26

Se pare că cei doi au avut o relație și totul a pornit de la o plângere pe care fata a depus-o la poliție împotriva bărbatului de 45 de ani.

Incidentul a avut loc în comuna Dârvari. Se pare că adolescenta dormea în momentul în care bărbatul a venit peste ea în cameră. Bărbatul a stropit-o cu benzină, i-a dat foc și a fugit.

Tânăra a început să țipe, din fericire ea era acasă cu fratele și bunica ei. Fratele a sărit să o ajute. Perdelele și draperiile luaseră foc. Băiatul a sunat de urgență la 112.

Fata a fost dusă inițial în spitalul din Severin, iar medicii se gândesc să o  transfere la un Spital de Arși din București.

Cine este criminalul

Individul a fost căutat toată noaptea. Polițiștii au conștientizat imediat că bărbatul e un criminal feroce. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață, dar anul trecut, în luna mai, a fost eliberat condițional.

Bărbatul a mai ucis doi bătrâni din cauza unui jaf. Acum omul se află în custodia poliției.

×
Subiecte în articol: criminal mehedinti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close