Antena 3 CNN Actualitate Adolescenți reținuți după ce au jefuit și ucis un bărbat, la Gheorgheni. Modul în care au încercat să ascundă crima este odios!

Adolescenți reținuți după ce au jefuit și ucis un bărbat, la Gheorgheni. Modul în care au încercat să ascundă crima este odios!

Adolescenți reținuți după ce au jefuit și ucis un bărbat, la Gheorgheni. Modul în care au încercat să ascundă crima este odios!
15 Noi 2019   •   12:30

Doi tineri de 17 şi 19 ani, din municipiul Gheorgheni, au fost reţinuţi, fiind bănuiţi că au ucis unui bărbat de 52 de ani, după care i-au pus cadavrul pe calea ferată, în zona Gării CFR Gheorgheni.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Harghita, în data de 4 noiembrie, un bărbat de 52 de ani ar fi fost lovit de un tren, în municipiul Gheorgheni, medicul legist constatând însă că decesul acestuia a fost provocat de alte leziuni pe care le avea pe corp.

Cercetările au stabilit faptul că cei doi tineri l-au lovit pe bărbat de mai multe ori cu un briceag, apoi i-au sustras 30 de lei, un pachet de ţigări şi telefonul mobil, după care i-au pus cadavrul pe calea ferată.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei, prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie urmată de moartea victimei şi profanare de cadavre. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close