Antena 3 CNN Actualitate Adolescentul de 14 ani găsit pe câmp şi-a înscenat răpirea, după ce a fost certat de părinţi

Adolescentul de 14 ani găsit pe câmp şi-a înscenat răpirea, după ce a fost certat de părinţi

Adolescentul de 14 ani găsit pe câmp şi-a înscenat răpirea, după ce a fost certat de părinţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Iun 2011   •   12:37
Un adolescent de 14 ani din Zalău şi-a înscenat răpirea, după ce a fost certat de părinţi pentru situaţia şcolară. Copilul a declarat că a fost răpit, băgat într-o dubă şi dus în zona localităţii Hereclean, unde a fost găsit.

Iniţial, băiatul a susţinut că a fost răpit de mai multe persoane mascate, din scara blocului unde locuieşte, băgat într-o dubă şi dus în zona localităţii Hereclean.  Acolo, a povestit adolescentul, ar fi reuşit să scape din maşină, lucruri care nu au fost confirmate de cercetările la faţa locului.


"IPJ Sălaj a fost sesizat, luni, de o femeie şi de un bărbat că au găsit în zona localităţii Hereclean un băiat de 14 ani, din Zalău, care susţinea că a fost răpit din blocul unde locuieşte de persoane necunoscute şi mascate, băgat într-o dubă şi dus în zona localităţii Hereclean. Băiatul stătea în picioare, în şanţul de la marginea carosabilului, cu mâinile şi picioarele legate şi cu o cârpă în gură, când a fost zărit de o femeie şi un bărbat care au oprit autoturismul, l-au dezlegat şi au sunat la 112. S-au deplasat de urgenţă echipe la faţa locului, iar în urma cercetărilor declaraţiile băiatului nu s-au confirmat. Acesta a recunoscut până la urmă că şi-a înscenat răpirea, după ce a fost certat de părinţi pentru situaţia şcolară", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Sălaj, Tincuţa Dumuţa

"Poliţiştii aflaţi la faţa locului şi-au dat seama că mai multe declaraţii ale copilului nu se potrivesc şi l-au sfătuit pe copil că, dacă într-adevăr şi-a înscenat răpirea, este bine să recunoască. De asemenea, tatăl minorului, chemat la faţa locului, l-a încurajat pe acesta să recunoască înscenarea, lucru care s-a şi întâmplat în final", a adăugat oficialul.
 
 

×
Subiecte în articol: baiat camp adolescent mascati rapire
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close