Antena 3 CNN Actualitate ADP Sector 2: Nu suntem responsabili de tragedia în care şi-a pierdut viaţa Ionuţ Anghel

ADP Sector 2: Nu suntem responsabili de tragedia în care şi-a pierdut viaţa Ionuţ Anghel

ADP Sector 2: Nu suntem responsabili de tragedia în care şi-a pierdut viaţa Ionuţ Anghel
Sursa foto: Foto: dogsense.uk.com
de S.T.    |    27 Sep 2013   •   20:03

Reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public (ADP) Sector 2 susţin, după citarea lor la PICCJ, ca învinuiţi în dosarul morţii lui Ionuţ Anghel, că nu sunt responsabili de tragedia în care şi-a pierdut viaţa copilul de patru ani sfâşiat de câini în Bucureşti.
  
"Parchetul are dreptul să obţină informaţii de la toţi cei care ar putea să furnizeze date relevante pentru elucidarea cazului. Administraţia Domeniului Public Sector 2 se va prezenta la solicitarea parchetului, ori de câte ori este necesar, pentru a oferi informaţiile necesare. Înţelegem să facem toate instrumentările legale de apărare, pentru stabilirea corectă a responsabilităţilor", se arată într-un comunicat semnat de directorul ADP Sector 2, Cristian Lemnaru.

Administraţia Domeniului Public al Sectorului 2, reprezentanţii SC Tei Rezidenţial şi Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde Ionuţ Anghel a fost omorât de câini, sunt urmăriţi penal în dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.
   
Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi.

Citeşte şi:

Mesajul mamei copilului ucis de câini, după ce legea privind eutanasierea câinilor maidanezi a intrat în vigoare

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close