Antena 3 CNN Actualitate Adrian are 22 de ani, este din București, și recent a descoperit ceva absolut năucitor despre părinții săi. "Îmi pun speranțele în ajutorul vostru!"

Adrian are 22 de ani, este din București, și recent a descoperit ceva absolut năucitor despre părinții săi. "Îmi pun speranțele în ajutorul vostru!"

Adrian are 22 de ani, este din București, și recent a descoperit ceva absolut năucitor despre părinții săi. "Îmi pun speranțele în ajutorul vostru!"
14 Feb 2019   •   12:12

Un tânăr, de 22 de ani, din Bucureşti, are nevoie de mare ajutor. Băiatul a fost dat spre adopţie când era mic, iar acum îşi caută cu disperare părinţii naturali, despre care ştie doar că locuiau la Dridu, în judeţul Ialomiţa.

"Numele meu este Adrian, am 22 de ani şi m-am născut in Bucureşti. Înainte de adopţie m-am numit NECULAI Adrian Fernando şi ştiu că părinţii mei locuiau în DRIDU, judeţul IALOMIŢA. Ei se numesc NECULAI Adrian şi Mariana (numele de fată Marcu). Am fost adoptat de familia mea la vârsta de 2 ani, din Bucureşti, de la Casa de copii Sf. MARIA. Îmi doresc să-i cunosc şi să îmi întâlnesc părinţii biologici. Vreau să le mulţumesc că mi-au dat şansa să trăiesc şi să fiu crescut de doi părinţii foarte buni într-un loc minunat. Îmi pun speranţele în ajutorul dvs. şi sper să îi găsesc şi să-i îmbrăţişez. Vă mulţumesc din suflet!", se arată în mesajul postat de Adrian, pe o pagină de Facebook specializată în reunirea familiilor despărțite de soartă.

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close