Antena 3 CNN Actualitate Adrian, cel mai mic mare patriot al României. Momente inedite la ”Sinteza Zilei”

Adrian, cel mai mic mare patriot al României. Momente inedite la ”Sinteza Zilei”

Adrian, cel mai mic mare patriot al României. Momente inedite la ”Sinteza Zilei”
27 Mar 2017   •   21:42

Adrian are doar patru ani și este unul dintre copiii frumoși și deștepți ai României. 

Știe să-ți arate pe hartă și micuța comună Gănești, din Mureș, acolo unde stă alături de familia sa, dar la fel de bine îți poate explica și care sunt capitalele statelor lumii, continentele, țările sau oceanele.

Știe și istorie, literatură și îți poate vorbi ore în șir despre dinozauri. 

Dar, pe lângă o vastă cultură, Adrian posedă și o calitate mai rară: este cel mai mare mic patriot al țării.

Își dorește să fie soldat și să apere țara. La început a vrut să fie pompier, dar apoi a auzit imnul de stat și prioritățile lui s-au schimbat. Vrea să-și servească patria.

Adrian este o mică vedetă, o mascotă a Armatei Române. Și, poate cel mai bun PR pe care ar putea să-l aibă, pentru că nu poți să nu-l îndrăgești pe Adrian, mai ales când vorbește cu atâta patimă despre armată și soldați.

Anul trecut, Adrian Chira a primit un brevet onorific de soldat, înmânat chiar de către ministrul Apărării de la acea dată, Mihnea Motoc.

Micuțul Adrian a fost invitatul lui Mihai Gâdea, luni, la ”Sinteza Zilei”, iar la finalul vizitei sale în platoul Antena 3 a primit un cadou minunat chiar de la Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale.

”Știu de acest caz de anul trecut. Mă bucură atunci când părinții își educă copiii în acest spirit, în spiritul a ceea ce înseamnă Armata României. Cred cu tărie că avem valori în România, pe care trebuie să le cunoaștem și să le recunoaștem” a spus Gabriel Leș.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close