Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase s-a întâlnit cu strategul lui Trump. Ce cadou i-a făcut lui Brad Parscale

Adrian Năstase s-a întâlnit cu strategul lui Trump. Ce cadou i-a făcut lui Brad Parscale

Adrian Năstase s-a întâlnit cu strategul lui Trump. Ce cadou i-a făcut lui Brad Parscale
Sursa foto: Foto: Adrian Nastase/ Facebook
22 Mar 2019   •   16:49

Coordonatorul campaniei președintelui Donald Trump, omul care l-a ajutat să câștige alegerile în 2016, a venit la București unde a vorbit despre tehnicile folosite la alegerile prezidențiale din SUA.

Citește și: Interviu-eveniment. Mihai Gâdea, față în față cu strategul lui Trump

Citește și: Strategul lui Donald Trump, dezvăluire-șoc despre Google și Facebook. Cum suntem manipulați

Printre cei care s-au aflat la evenimentul care s-a desfășurat în Aula Academiei Române a fost și Adrian Năstase care i-a dăruit lui Brad Parscale una dintre cărțile sale.

"Brad Parscale a devenit o legendă pentru cei care se ocupă sau se intereseaza de campanii electorale. De-a lungul a 30 de ani, am participat la multe astfel de campanii si am observat transformări extraordinare, nu atât in ceea ce priveste construirea mesajelor ( calibrate in functie de focus grupuri), cât in ceea ce priveste metadele. Internetul, in mod evident, a determinat trecerea de la cunoscuta formulă „door to door” la utilizarea social media, smart phone-uri, calculatoare.

De aceea, m-am bucurat să-l ascult ieri, in Aula Academiei Române, pe Brad Parscale – coordonatorul campaniei presedintelui Trump – vorbind despre tehnicile folosite la alegerile prezidentiale din SUA. Seara, am participat la un dineu, oferit de organizatori, unde am stat de vorbă mai mult cu cel care se va ocupa si de campania presedintelui Trump din 2020. Este vorba de o campanie de un miliard de dolari si care implică mii de voluntari. Care implică si o utilizare masivă a mijloacelor electronice de comunicare."

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close