Antena 3 Actualitate Adrian Năstase se compară cu Iuliu Maniu după anunțul de retragere a Stelei României: O mârșăvie politică

Adrian Năstase se compară cu Iuliu Maniu după anunțul de retragere a Stelei României: O mârșăvie politică

13 Dec 2019   •   13:52
Adrian Năstase se compară cu Iuliu Maniu după anunțul de retragere a Stelei României: O mârșăvie politică

Adrian Năstase unul dintre cei cărora le va fi retrasă Steaua României după decizia președintelui Klaus Iohannis, l-a atacat pe șeful statului într-o postare pe blogul său.

Fostul premier compară cazul său cu cel al lui Iuliu Maniu și condamnarea sa cu cea a fostului lider țărănist condamnat de comuniști. 

”În plus, dacă o condamnare POATE fi baza pentru retragerea unei decorații, această retragere se poate face și după 3, 5, 7 mandate prezidențiale? Și după 20 de ani? Mă vor înjura unii, dar mă întreb dacă comuniștii i-au retras decorațiile lui Maniu, după condamnarea sa”, scrie fostul premier pe blogul său. În continuare el adaugă că ”Încercarea de a rescrie trecutul a fost descrisă de Orwell și a fost practicată de regimurile totalitare. Nu pentru o lungă perioadă…”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close