Antena 3 CNN Actualitate Adriana Bahmuțeanu acuză intervenția în forță asupra iubitului său, artistul grec Nikos Papadopoulos

Adriana Bahmuțeanu acuză intervenția în forță asupra iubitului său, artistul grec Nikos Papadopoulos

Cântărețul grec Nikos Papadopoulos a fost „săltat”de mascați în plină zi și plasat apoi cu forța în carantină la Techirghiol, fără nicio explicație.

Adriana Bahmuțeanu acuză intervenția în forță asupra iubitului său, artistul grec Nikos Papadopoulos
28 Mai 2020   •   22:16

Artistul, care s-a stabilit cu mai bine de opt ani în urmă la Constanța, susține că oamenii legii au comis un abuz.

Adriana Bahmuțeanu a povestit, joi, la Sinteza zile, că acesta a fost luat de acasă cu mascații și dus în carantină, pe motiv că s-a întors de curând din țara natală.

"A venit la București și mi-a lăsat mașina și a luat mașina lui în care avea alte lucruri de necesitate. Se duce la Constanța unde avea nevoie să-și facă piesele la studio, studioul fiind în casă. În câteva zile vin acești mascați cu două mașini, îl bagă într-o dubă de poliție cu gratii ca pe ultimul infractor, deși el este un om cinstit, e un artist de succes și plătește taxe statului român.

Niciunul dintre acei ofițeri, jandarmi, ce erau, nu vorbeau limba engleză - am încercat eu să comunic cu ei, dar nu voiau nici să comunice prin speaker, fără să atingă telefonul suspectului de COVID. Până la urmă am început să urlu", a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu spune că totul ar fi putut să se întămple pentru că s-a produs o confuzie.

"Una din adrese era sigur domiciliul meu în București, cealaltă adresă fiind domiciliul lui. El trebuie să meargă o dată pe lună în Grecia pentru un tratament medical și el trece ambele adrese ca să nu aibă probleme cu poliția", a explicat Adriana Bahmuțeanu.

"Persoana de la vamă m-a întrebat unde trebuie să ajung. Am răspuns că las mașina la o anumită adresă și mă duc acasă. I-am explicat de 5-7 ori că mașina nu e a mea și mă duc la o anumită adresă, iar apoi merg acasă la mine.

Ea mi-a spus să scriu o singură adresă, așa că am scris adresa unde trebuia să las mașina", a spus la rândul său Nikos Papadopoulos.

×
Parteneri
Alocațiile pentru copii cresc în România! Când vor fi majorate
x close