Antena 3 Actualitate Adriana Bahmuțeanu acuză intervenția în forță asupra iubitului său, artistul grec Nikos Papadopoulos

Adriana Bahmuțeanu acuză intervenția în forță asupra iubitului său, artistul grec Nikos Papadopoulos

28 Mai 2020   •   22:16
Adriana Bahmuțeanu acuză intervenția în forță asupra iubitului său, artistul grec Nikos Papadopoulos

Cântărețul grec Nikos Papadopoulos a fost „săltat”de mascați în plină zi și plasat apoi cu forța în carantină la Techirghiol, fără nicio explicație.

Artistul, care s-a stabilit cu mai bine de opt ani în urmă la Constanța, susține că oamenii legii au comis un abuz.

Adriana Bahmuțeanu a povestit, joi, la Sinteza zile, că acesta a fost luat de acasă cu mascații și dus în carantină, pe motiv că s-a întors de curând din țara natală.

"A venit la București și mi-a lăsat mașina și a luat mașina lui în care avea alte lucruri de necesitate. Se duce la Constanța unde avea nevoie să-și facă piesele la studio, studioul fiind în casă. În câteva zile vin acești mascați cu două mașini, îl bagă într-o dubă de poliție cu gratii ca pe ultimul infractor, deși el este un om cinstit, e un artist de succes și plătește taxe statului român.

Niciunul dintre acei ofițeri, jandarmi, ce erau, nu vorbeau limba engleză - am încercat eu să comunic cu ei, dar nu voiau nici să comunice prin speaker, fără să atingă telefonul suspectului de COVID. Până la urmă am început să urlu", a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu spune că totul ar fi putut să se întămple pentru că s-a produs o confuzie.

"Una din adrese era sigur domiciliul meu în București, cealaltă adresă fiind domiciliul lui. El trebuie să meargă o dată pe lună în Grecia pentru un tratament medical și el trece ambele adrese ca să nu aibă probleme cu poliția", a explicat Adriana Bahmuțeanu.

"Persoana de la vamă m-a întrebat unde trebuie să ajung. Am răspuns că las mașina la o anumită adresă și mă duc acasă. I-am explicat de 5-7 ori că mașina nu e a mea și mă duc la o anumită adresă, iar apoi merg acasă la mine.

Ea mi-a spus să scriu o singură adresă, așa că am scris adresa unde trebuia să las mașina", a spus la rândul său Nikos Papadopoulos.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close