Antena 3 CNN Actualitate Al cincilea suspect în cazul uciderii lui Marian Cozma, arestat

Al cincilea suspect în cazul uciderii lui Marian Cozma, arestat

Al cincilea suspect în cazul uciderii lui Marian Cozma, arestat
Sursa foto: marian cozma
18 Feb 2009   •   17:17

Un al cincilea suspect a fost prins de poliţia maghiară în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma. Bărbatul se numeste Bihary Csaba, are 47 de ani şi a fost prins în vestul Ungariei.
Alţi patru suspecţi au fost reţinuţi în acest caz. P. Gabor, cetăţean de origine maghiară, a fost arestat marţi, în Ungaria. Poliţiştii din această ţară au stabilit că Gabor are legătură cu crima de la Veszprem. Arma crimei nu a fost găsită, iar mobilul crimei va fi stabilit după ce vor fi audiaţi toţi suspecţii.
Printre suspecţii prinşi de poliţie se numără Rafael Şandor, care se afla în Austria, în momentul în care a fost identificat de poliţişti, N. Gyozo, care îl însoţea suspectul principal, şi Ivan Stoica, dat în urmărire generală, de către autorităţile din Ungaria.
Handbalistul român Marian Cozma a fost ucis, în urma unui scandal izbucnit într-un club din Ungaria, unde se afla, împreună cu mai mulţi prieteni, pentru a sărbători un eveniment. Grupul a intrat într-un conflict verbal cu mai mulţi localnici rromi, care au scos imediat cuţitele. Marian Cozma a fost înjunghiat în inimă şi a murit după două ore la spital.
Alţi doi colegi de-ai handbalistului, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, au fost răniţi. Unul dintre ei a fost înjunghiat în rinichi, care i-a fost extirpat în urma unei intervenţii chirurgicale. Cel de-al doilea handbalist rănit a suferit grave leziuni cerebrale.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close