Antena 3 CNN Actualitate Albe sau colorate? Cu imprimeu sau fara? Ce fel sa fie lenjeriile de pat pentru hotel sau pensiune?

Albe sau colorate? Cu imprimeu sau fara? Ce fel sa fie lenjeriile de pat pentru hotel sau pensiune?

Am reusit sa ne deschidem un hotel sau o pensiune, asteptam deja si primii turisti care vor sa se relaxeze. Avem totul pregatit, decorul e unul special, paturile sunt si ele pregatite. 

Albe sau colorate? Cu imprimeu sau fara? Ce fel sa fie lenjeriile de pat pentru hotel sau pensiune?
de Georgiana Adam    |    09 Dec 2020   •   15:48

Mai avem nevoie doar de lenjerii, cat mai multe lenjerii dragute si rezistente. Lenjeriile pentru camerele din hotel trebuie sa fie elegante, confortabile, usor de spalat si de igienizat si sa fie mereu pe placul celor care se vor caza la noi. 

Cum face sa avem astfel de lenjerii? Daca vom cauta pe Internet vom vedea ca sunt o multime de tipuri de lenjerii de pat pentru unitati de cazare din circuitul turistic, modele diferite, cu design diferit, cromatica diferita.

Cumparam lenjerii albe sau colorate, cu sau fara imprimeu. Dar si aici e o alegere de facut, nu? Lenjeriile albe sunt cele recomandate pentru hoteluri si pensiuni, unde curatenia si eleganta trebuie sa se vada in fiecare coltisor.

Odata asezate pe pat, aceste lenjerii vor schimba total aspectul camerei. 

Lenjeriile de pat albe sunt mult mai usor de intretinut, se curata bine, se dezinfecteaza foarte usor atunci cand se spala la temperaturi de pana la 90 de grade, cum sunt si lenjeriile de hotel de la Alpaca’s, rezistente la uzura, iar materialul arata impecabil si dupa 300 de spalari.

Cu lenjeriile de pat albe nu trebuie sa iti faci griji legate de aspectul elegant si deosebit al paturilor, toate piesele din seturile de lenjerile de pat hoteliere vor fi foarte usor de adaptat pe fiecare tip de pat, mai sunt si personalizate la nivelul dimensiunilor sau la nivelul modelului. E o varianta buna care va fi pe placul tuturor clientilor tai.

Lenjeria colorata e destul de pretentioasa la spalari, trebuie sa ai grija mereu sa nu o decolorezi, sa nu ii distrugi culorile, nuantele.

Lenjeriile albe pentru camerele de hotel sau de pensiune sunt la mare cautare si sunt foarte populare, preturile sunt reduse, sunt de gasit si variante de lux, premium pentru acele unitati de cazare care au conditii de cazare de lux. Aici e obligatoriu sa cumperi seturi de lenjerii pat pentru horeca mai ales daca ai si foarte multe camere. 

Prin intermediul lenjeriilor albe pentru unitatile de cazare transformi complet atmosfera din camere, clientii vor fi multumiti cu ce vor gasi in camera, vor aprecia implicarea si eleganta. Si cand ai un pret excelent, cumparate din online, poti sa iti faci planuri de deschidere mai rapid, ai toate motivele sa speri intr-o afacere prospera si sa te astepti la clienti multumiti.

Orice am alege de la Alpaca’s, producator si distribuitor de lenjerii de pat, fete de masa pentru restaurant, halate de baie hoteliere, prosoape pentru hoteluri si pensiuni cu peste 15 ani experienta, vom putea cumpara cele mai bune si mai rezistente, elegante lenjerii.

Preturile sunt negociabile, primim garantie de 24 de luni, livrarea e rapida, se pot personaliza lenjeriilor, iar materia prima este adusa din Pakistan si este certificata. Alpaca’s are stocuri permanente, capacitate mare de productie zilnica, produse de marca si detalii suficiente despre toate lenjeriile, pe care le poti afla discutand cu un consilier specialist de la firma.


 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close