Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Eugen Teodorovici, declarații după rezultatele exit-poll: "Suntem o echipă. PSD nu se ferește să meargă la alegeri anticipate"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Eugen Teodorovici, declarații după rezultatele exit-poll: "Suntem o echipă. PSD nu se ferește să meargă la alegeri anticipate"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Eugen Teodorovici, declarații după rezultatele exit-poll: "Suntem o echipă. PSD nu se ferește să meargă la alegeri anticipate"
24 Noi 2019   •   22:02

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Klaus Iohannis este vechiul și noul președinte al României, arată datele EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2 realizat de CURS și Avantgarde la comanda Antena 3. Iohannis obține astfel încă un mandat de cinci ani. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Potrivit datelor valabile la ora 19.30, Klaus Iohannis este cotat cu 67 % din vtorui, în timp ce contracandidata PSD, Viorica Dăncilă era cotată la doar 33%.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Eugen Teodorovici a declarat, la scurt timp după aflarea rezultatelor exit-poll că PSD nu se ferește nici de varianta alegerilor anticipate fiindcă " suntem mai puternici decât o arată astăzi cifrele și se va dovedi acest lucru". 

"Suntem o echipă. V-am auzit spunând ceva de război sau de ceea ce Iohannis spunea de noi, pesediștii. Cred că e mult spus război pentru că nu prea ai cu cine să te războiești. Dânsul nu e capabil să ducă un război, dar confruntare directă și pe măsura a ceea ce el astăzi începe să propage în această țară, trebuie dus și trebuie făcut acest lucru. 

PSD nu se teme și nu se ferește să aibă o astfel de abordare, să meargă la alegeri anticipate pentru că suntem o forță, suntem mai puternici decât o arată astăzi cifrele și se va dovedi acest lucru", a spus Teodorovici. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close