x close

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu: "Am dat un vot pentru o Românie normală"

10 Noi 2019   •   18:53
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu: "Am dat un vot pentru o Românie normală" Foto: Bogdan Gheorghiu/Facebook

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a votat duminică la o secţie organizată în municipiul Fălticeni, pentru "o Românie normală, respectată internaţional".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Gheorghiu a spus că a ales Fălticeni pentru că este locul care a oferit cei mai mulţi oameni de cultură în istoria României raportat la numărul de locuitori.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Am dat un vot pentru o Românie normală, pentru o Suceavă normală, pentru drumul european al ţării noastre, pentru o Românie respectată pe plan internaţional. Am votat pentru o dezvoltare a societăţii româneşti pe calea europeană pe care au întrerupt-o unii, dar care a fost reluată de scurt timp. Şi unde să voteze ministrul culturii dacă nu la Fălticeni, oraşul care a oferit cei mai mulţi oameni de cultură în istoria României raportat la numărul de locuitori, oraşul cu care ne mândrim cu toţii, pentru că a dat peste 60 de doctori în ştiinţe culturale, 16 generali, 12 academicieni, foarte mulţi scriitori, istorici, actori, celebrul Grigore Vasiliu Birlic. Şi să nu uităm că şi Ion Creangă şi-a legat opera de Fălticeni, Mihail Sadoveanu şi Nicolae Labiş. Sunt foarte multe nume care ar putea fi enumerate", a spus ministrul Bogdan Gheorghiu.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Romania
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati