Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Pe ce voturi contează Klaus Iohannis în turul doi

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Pe ce voturi contează Klaus Iohannis în turul doi

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Pe ce voturi contează Klaus Iohannis în turul doi
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Noi 2019   •   19:04

Candidatul PNL în cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul şef al statului, a declarat vineri că în turul doi al alegerilor prezidenţiale contează pe voturile alegătorilor PNL, USR-PLUS şi PMP, dar îşi doreşte să obţină voturi şi de la UDMR.

Citește Și Klaus Iohannis, mesaj pentru alegătorii PSD: „Nu cred că pot să-i conving să mă voteze, chit că mi-ar plăcea”

"Eroii alegerilor nu suntem noi, politicienii, sunteţi voi, alegătorii. Eu contez pe alegătorii PNL. (...) Eu contez şi pe alegătorii USR-PLUS. Sunt oameni care îşi doresc ca şi mine, ca şi voi, o ţară modernă, europeană. Ei îşi doresc să se întâmple mâine, nu se va întâmpla chiar mâine, dar suntem de aceeaşi parte a baricadei. Contez şi pe alegătorii Partidului Mişcarea Populară care a avut un candidat care a vorbit mult despre educaţie; şi eu. Ne dorim aceleaşi lucruri (...) - o Românie modernă, prosperă. Hai să o facem împreună! Nu vreau să fiu exclusivist. În realitate, îmi doresc să obţin voturi şi de la celelalte formaţiuni democratice din România. De exemplu, de la UDMR", a spus Iohannis, la o întâlnire cu simpatizanţii, organizată la Baia Mare.

Citește Și Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: „Își fac planuri pentru moțiunea de cenzură. Cum să trăiască fără conexiuni la buget?”

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close