Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Unde votează candidații la prezidențiale

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Unde votează candidații la prezidențiale

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Unde votează candidații la prezidențiale
10 Noi 2019   •   09:44

Viorica Dăncilă a fost primul candidat la prezidențiale care a votat, încă de la ora 8.00.

„Am votat pentru o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură și demnă în care românii să nu trăiască cu teamă zilei de mâine că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi.

Am votat împotriva tăierilor de pensii și salariilor, am votat împotriva austerităților și pentru o Românie unită în care fiecare român să se regăsească în deciziile președintelui României”, a spus Viorica Dăncilă, duminică dimineață, la ieșirea din secția de votare.

Preşedintele României, Klaus Iohannis a votat la ora 9.00, la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Șeful statului a declarat că a votat „pentru o Românie normală”.

„Este o zi extrem de importantă pentru România, dar recunosc că și pentru mine personal. Am votat pentru România normală. Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România și sper să primesc astăzi confirmarea că foarte mulți români își doresc același lucru.

Astăzi, în ziua votului, este ziua în care românii decid ce viitor va avea România în următorul an. Ziua votului este ziua cea mai importantă pentru românii care vor să participe la procesul democratic”, a spus Klaus Iohannis.

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, va vota duminică, la ora 10.00, la Liceul Spiru Haret - strada Italiană nr 17.

Preşedintele şi candidatul USR la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, va vota duminică dimineaţa, la Sibiu, la ora 10.00, la secţia nr. 52 de la grădiniţa de pe Calea Poplăcii din Sibiu.

Mircea Diaconu, candidatul susţinut de Alianţa Electorală „Un Om”, va vota duminică, 10 noiembrie, la ora 17:00, la secţia de votare din incinta Liceului Ion Neculce, str. Ion Neculce, nr. 2, Sector 1, potrivit Adevărul.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close