Antena 3 CNN Actualitate Alertă pe toate aeroporturile din România. Autoritățile au impus măsuri drastice de teama coronavirusului

Alertă pe toate aeroporturile din România. Autoritățile au impus măsuri drastice de teama coronavirusului

Este alertă pe toate aeroporturile din România. Autoritățile au impus măsuri drastice de teama unor posibile contaminări în condiţiile în care tot mai mulţi români se întorc acasă din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Alertă pe toate aeroporturile din România. Autoritățile au impus măsuri drastice de teama coronavirusului
Sursa foto: Foto: Pixabay
26 Feb 2020   •   16:24

De 12 ani de când fiiica ei s-a mutat în Torino, doamna Elena Păcuraru merge de câteva ori pe an în Italia. S-a pregătit pentru o vizită de două luni, iar epidemia de coronavirus care a făcut prăpăd în peninsulă nu a speriat-o.

Zilnic, sunt cel puţîn 10 zboruri din Italia care aterizează pe aeroportul din Otopeni. De duminică seara oamenii trec printr-un filtru special amenajat în terminal. Mulţi vin în România că să scape de virusul care se răspândeşte în Italia.

Pasagerii care refuză să completeze formularul cu simptomele bolii nu vor putea să intre în România. Oamenii trebuie să predea documentul atuni când le arată paşaportul poliţiştilor de frontieră.

Opt mii de români sunt prinși în localitățile itlaiene aflate în carantină

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close