Alex Peia avea 19 ani și a murit înainte ca salvatorii italieni să îl poată scoate din mașina distrusă. Mesajul plin de suferință al tatălui său: „Nu ai plecat singur, ai luat sufletul meu cu tine”

de A.M.P    |    18 Noi 2019   •   09:07

Alex Peia a murit, sâmbătă, într-un cumplit accident rutier produs între localităţile Gavirate şi Caravate din provincia Varese, Italia, anunţă România24.ro.

Alex avea doar 19 ani și s-a stins în timp ce echipajele de descarcerare se chinuiau să îl scoată pe acesta dintre fiarele maşinii în care se afla.

Potrivit presei italiene, în jurul orei 13, românul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, apoi s-a rostogolit de câteva ori, izbindu-se violent de un alt autoturism, condus de un bărbat italian în vârstă de 47 de ani. Cel din urmă a fost transportat la spital cu răni destul de grave, aflat în cod galben medical.

Cele două maşini au ajuns o grămadă de fiare.

Acum, tatăl lui Alex Peia a publicat pe Facebook un mesaj plin de durere. 

"Într-o clipă ai plecat pentru totdeauna,...dar nu ai plecat singur, ai luat și sufletul meu cu tine,... vom fi mereu împreună! Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu! Zbor lin spre îngeri, îngerul meu! Odihnă și lumină veșnică, Alex!", este mesajul publicat de tatăl lui Alexandru.

x close