Antena 3 CNN Actualitate Alexandra are trei copii și a vrut să se mute la Cluj, convinsă că a nimerit în Paradis. Ce a descoperit după doat câteva luni: "Încep să cred că și oamenii sunt de..."

Alexandra are trei copii și a vrut să se mute la Cluj, convinsă că a nimerit în Paradis. Ce a descoperit după doat câteva luni: "Încep să cred că și oamenii sunt de..."

Alexandra are trei copii și a vrut să se mute la Cluj, convinsă că a nimerit în Paradis. Ce a descoperit după doat câteva luni: "Încep să cred că și oamenii sunt de..."
Sursa foto: foto: Primăria Cluj Napoca
10 Mar 2019   •   00:16

O mamă cu trei copii își caută chirie în Cluj-Napoca, dacă se poate foarte ieftină pentru că nu își permite să plătească prea mult, ”orașul cel mai dorit din România” fiind foarte scump, scrie stiridecluj.ro.

”Clujul e un rahat de oras supraestimat, daca stam sa gandim la rece, in care imi pare rau ca m-am mutat si ce sa vezi mi-am mai adus si copilul cu mine ca sa vada un rahat de mall, un centru care nu se poate numi centrul unui oras atat de ridicat in slavi, doar din cauza a doua festivaluri, unde salariul minim pe economie e la fel ca in restul tarii 1150 lei net, dar unde chiriile de 40 mp au acelasi pret ca un apartament in Austria de 70-80 mp si sa nu mai continui.

Cam asta e realitatea. Si daca am ajuns sa selectam populatia astfel ”Clujul e mult prea scump pt o mamica singura si cu 3 copii”, incep sa cred ca si oamenii sunt de.... Îmi pare rau ca nu am un apartament aici la voi in Paradis ca i l-as fi oferit gratis acestei mamici cu 3 copii”, a scris Alexandra, după ce mămicii cu trei copii care își căuta chirie i s-a dat sfatul să se mute în Turda.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close