Antena 3 CNN Actualitate Alexandra se plimba pe o stradă din Cluj când a văzut o bâtrână cu ceva în mână. S-a apropiat și a rămas mască când a realizat ce avea sărmana. " Ai de mine, domnișoară, ce să caut io acolo.."

Alexandra se plimba pe o stradă din Cluj când a văzut o bâtrână cu ceva în mână. S-a apropiat și a rămas mască când a realizat ce avea sărmana. " Ai de mine, domnișoară, ce să caut io acolo.."

 Alexandra se plimba pe o stradă din Cluj când a văzut o bâtrână cu ceva în mână. S-a apropiat și a rămas mască când a realizat ce avea sărmana. " Ai de mine, domnișoară, ce să caut io acolo.."
28 Feb 2019   •   15:44

O tânără care se plimba în urmă cu ceva vreme prin centrul Clujului a avut parte de o întâlnire memorabilă. A zărit pe stradă o bătrână după care a urmat un dialog memorabil. Doamna Elisabeta vindea mărgele pe care le vindea trecătorilor.

- Domnisoara, hai vezi daca iti place oarecare de aici.
- Dumneavoastra le faceti?
- Io le fac, scumpa, cine sa le faca.. Is vaduva, stau numa singura.
- Da' cat munciti pe una de asta?
- Apai cateva ceasuri bune. Cum ii zua mai scurta mere mai greu, ca ma lasa si vederea. Intr-o vreme merea mai repede.
- Si cu cat le dati?
- 10 lei, scumpa. Asta-i de pus pe langa gat si asta la mana. 20 laolalta. Is facute cu ata tare, nu-s facute orisicum, ia vezi.. Nu se rup repede.
- Da' cumpara lumea?
- Nu prea, domnisoara, ca amu is alte vremuri..
- Buni, ma lasati sa va fac o poza sa va pun pe internet? Poate poate aveti vanzare mai buna.
- Pa internet?? Ai de mine, domnisoara, ce sa caut io acolo.. Faceti dara, numa sa nu dau de bai..

Ea e bunica Elisabeta. La anii dansei sta ore la rand sa insire margele si apoi bate strazile Clujului sa le vanda pe cativa lei. Daca aveti drum prin Piata Marasti sau prin Centru si o vedeti, poate cumparati de la ea o bratara sau "un zgardan". Si spuneti-i ca ati vazut-o pe internet, sa vedeti cum va zambeste, a scris Alexandra pe Facebook.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close