Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Rădulescu, condamnat la 23 de ani de închisoare

Alexandru Rădulescu, condamnat la 23 de ani de închisoare

Alexandru Rădulescu, condamnat la 23 de ani de închisoare
27 Iul 2007   •   17:29

Fostul preşedinte al Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Neamatori (AFAN) din România, Alexandru Rădulescu, a fost condamnat, vineri, la 23 de ani de închisoare, la care se adaugă 5 ani pedeapsă complementară. Tribunalul Dâmboviţa a stabilit ca Alexandru Rădulescu să plătească daune materiale de 60.000 de lei şi daune morale de 200.000 de lei părinţilor tânărului împuşcat.

Alexandru Rădulescu a fost cercetat pentru omor calificat şi folosirea fără drept a unei arme letale, după ce, în luna iunie a anului trecut, a împuşcat în cap un tânăr de 29 de ani, care a fost la scăldat într-un lac concesionat de omul de afaceri în comuna Văcăreşti, judeţul Dâmboviţa.

Bărbatul împuşcat se afla împreună cu soţia, când fiul concesionarului i-a cerut să iasă din apă. Acesta s-a conformat, dar a urmat un schimb de replici. Alexandru Rădulescu a luat puşca de vânătoare şi a tras în tânăr, în timp ce acesta se afla în maşină şi era hotărât să plece.

Arma cu care a tras este o puşcă de vânătoare Magnum Express 870 Remington, de calibru 12 mm şi avea cartuşe cu alice. Rănitul a fost trimis de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost internat în comă. Costin Rădulescu a fost operat, dar a murit la aproximativ două săptămâni de la incident.



Rompres

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close