Antena 3 CNN Actualitate Alimentul preparat de mama lui Gigi Becali pe care fotbaliştii FCSB sunt obligaţi să îl mănânce

Alimentul preparat de mama lui Gigi Becali pe care fotbaliştii FCSB sunt obligaţi să îl mănânce

Una din cheile succesului în sport este alimentaţia. Bucătarul Marius Falan a dezvăluit ce mănâncă zilnic fotbaliştii FCSB pentru a fi în formă. În meniu figurează şi un preparat surpriză de care Gigi Becali se ocupă personal împreună cu mama sa.

Alimentul preparat de mama lui Gigi Becali pe care fotbaliştii FCSB sunt obligaţi să îl mănânce
Sursa foto: Hepta | SportPictures / Cosmin Iftode
de Alexandra Dima    |    27 Feb 2024   •   13:52

FCSB se îndreaptă spre primul titlu după 9 ani, spre bucuria patronului său Gigi Becali. 

Cum nutriția corectă joacă un rol foarte important în rezultatele unor sportivi de performanță, o parte din merit îi revine lui Marius Falan, bucătarul roș-albaștrilor de 30 de ani!

"Meniul e variat şi diversificat, în fiecare zi încercăm să le facem altceva, să-i surprindem. Suntem între ciocan şi nicovală, trebuie să le acoperi şi necesarul caloric, carbohidraţi, după antrenament. Trebuie să faci şi preparate pentru sportivi, că nu poţi să le dai ca la nuntă. E în funcţie de antrenamentele pe care le au.

E un ciclu săptămânal, trebuie să le reduci carbohidraţii la început de săptămână, să le creşti pe finalul săptămânii pentru a le da energie. După antrenament, efort susţinut să-i încarci cu proteină. Şi pe lângă toate astea, să încerci să-i şi surprinzi,să nu-i plictiseşti, să le faci aceleaşi preparate. După meci le permitem, le mai facem un hamburger, pizza, un caşcaval pane, râvnitul căşcaval pane.", a explicat Marius Falan pentru Orange Sport

"Măi tată, astea sunt cancer"

Bucătarul a dezvăluit şi unul din ingredientele minune din alimentaţie de care se ocupă personal Gigi Becali împreună cu mama sa: 

"Patronul nostru (n.r. – Gigi Becali) le permite să ia mâncare acasă tocmai pentru a evita servitul mesei prin diverse locaţii care nu le-ar face bine ca sportivi. Tocmai pentru a fi sigur că manancă corect, bine, le-a dat voie să ia. Ne trimite brânză făcută de dânsul şi de mama dânsului. Spunea Mama face brânza, să ai grijă să mănânce băieţii".

Tot de la Marius Falan, aflăm că Becali este un duşman declarat al mezelurilor de slabă calitate:

*Acum mult timp luam mezeluri de la market şi a zis Măi tată, astea sunt cancer, nu mai daţi în viaţa voastră băieţilor. Mergeţi şi luaţi de la... >>, la preţ triplu şi de atunci mănâncă, pe partea de mezeluri, mezeluri de mare caltate".

 

 

×
Subiecte în articol: FCSB Gigi Becali
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close