Antena 3 Actualitate Alimentarea cu energie electrică, întreruptă în mai multe zone din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu

Alimentarea cu energie electrică, întreruptă în mai multe zone din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu

27 Feb 2012   •   10:26
Alimentarea cu energie electrică, întreruptă în mai multe zone din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu
Sursa foto: Foto: cybercauldron.co.uk

Compania Enel Distribuţie Muntenia a anunțat întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, în cursul zilei de astăzi, în mai multe zone din Capitală şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, informează Agerpres.

Întreruperea alimentării cu energie electrică vine în urma lucrărilor planificate de revizii, reparaţii şi modernizări în reţeaua de distribuţie.

Potrivit sursei citate, luni, în Bucureşti, între orele 8.00 - 16.00, alimentarea va fi întreruptă pe următoarele străzi: Ioan Culcer, Ion Creţescu şi Dumitru Pera.

Tot în Capitală, între orele 8.00 şi 18.00, nu va fi energie pe străzile Vasile Toneanu, Elena Teodorini, Aristide Pascal, Popa Stoica din Farcaş, Vlad Judeţul, Brăiliţa, Vigoniei - la blocul 9, iar în intervalul 9.00 - 15.00 în B-dul Nicolae Bălcescu nr. 18 şi pe 24 şi nici pe strada Traian Vuia.

În judeţul Ilfov, între orele 11.00 - 13.00, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică în comuna Corbeanca, satul Tamaşi, de la intrarea în localitate dinspre Buftea până la terenul de fotbal.

În ceea ce priveşte judeţul Giurgiu, vor rămâne fără curent electric, între orele 8.00 şi 17.00, locuitorii din comuna Oinacu, localităţile Braniştea şi Oinacu.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close