Antena 3 CNN Actualitate Alin, student la medicină, a murit de ziua lui după ce a căzut de pe trotinetă în Timişoara

Alin, student la medicină, a murit de ziua lui după ce a căzut de pe trotinetă în Timişoara

Alin Petre Tăcutu, un tânăr din Timișoara, a fost grav rănit după ce a căzut cu trotineta, pe 14 august.

Alin, student la medicină, a murit de ziua lui după ce a căzut de pe trotinetă în Timişoara
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2021   •   21:43

Băiatul a fost internat de urgență și a murit pe patul de spital la o săptămână după accident. Alin ar fi împlinit 27 de ani, chiar în ziua în care a murit.

Accidentul a avut loc pe 14 august, în apropierea stadionului Dan Păltinișanu din Timișoara. Tânărul se deplasa pe o trotinetă electrică pe sensul opus de mers, dar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut. S-a lovit puternic la cap, așa că a fost transportat de urgență la spital.

Tânărul a fost operat și o săptămână mai târziu, pe 21 august, a murit. Se pare că decesul ar fi survenit din cauza unui endem cerebral.

Alin se căsătorise în urmă cu 3 ani și era student la Stomatologie în Timișoara. 

Prietenii, colegii și rudele lui Alin au transmis sute de mesaj de condoleanţe pe pagina de Facebook.

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urma o nemărginită durere și un gol imens! Sincere condoleanțe!”, este unul dintre mesaje.

”Un băiat deosebit , drum lin spre bolta înstelată alături de cei buni ca tine și de acolo de sus. Să știi că cei dragi ție îți vor simți lipsa și se vor gândi mereu la tine prieten drag”.

”Nu există cuvinte pentru a alina o durere atât de mare. Drum luminat către portalul veșniciei”, sunt doar câteva dintre mesaje prietenilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Martorii au sunat de urgență la 112

Martorii incidentului au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor, iar medicii de la ambulanță l-au găsit pe bărbat în comă. A fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde medicii l-au operat de urgență și au stabilit că s-a lovit puternic la cap.

I-au fost prelevate chiar și probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau alte substanțe și a fost dus pe secția ATI.

×
Subiecte în articol: trotinetă Timisoara
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close