Antena 3 Actualitate Ana Birchall, plan ambițios pentru situația din penitenciare

Ana Birchall, plan ambițios pentru situația din penitenciare

30 Apr 2019   •   18:11
Ana Birchall, plan ambițios pentru situația din penitenciare

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, susține că a discutat cu președintele Federației Sindicale din Administrația Penitenciarelor, Sorin Dumitrașcu, despre problemele sistemului penitenciar din România. Ea spune că în următoarea perioadă urmează să aibă cu el pentru a evalua situația din închisori.

„Astăzi am vorbit cu domnul Sorin DUMITRAȘCU - președintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor despre problemele din sistemul penitenciar.

Domnul președinte Sorin DUMITRAȘCU, mi-a comunicat că va transmite, la cabinetul ministrului justiției, documentele care atestă problemele relatate.

Am stabilit ca în perioada următoare, la o dată agreată de ambele părți, să avem o întrevedere pentru a evalua situația”, a precizat Ana Birchall, ministrul interimar al Justiției”, a spus ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, într-un mesaj pe Facbeook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close