Antena 3 CNN Actualitate Ana-Maria Roman, la Sinteza zilei: Octombrie 2014, momentul în care sistemul s-a întors împotriva Elenei Udrea

Ana-Maria Roman, la Sinteza zilei: Octombrie 2014, momentul în care sistemul s-a întors împotriva Elenei Udrea

Ana-Maria Roman, la Sinteza zilei: Octombrie 2014, momentul în care sistemul s-a întors împotriva Elenei Udrea
04 Feb 2015   •   22:55

Octombrie 2014 a fost momentul în care sistemul s-a întors împotriva Elenei Udrea, a afirmat jurnalista Antena 3, Ana Roman, în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei", unde a fost invitata lui Mihai Gâdea.

"Atunci s-a început urmărirea penală in rem în Gala Bute, pentru faptele Elenei Udrea, în octombrie 2014 au apărut fotografiile cu Elena Udrea şi Alina Bica la Paris, în octombrie 2014 s-a deschis dosarul Alinei Bica cu ANRP-ul, în octombrie 2014 a fost arestat Dorin Cocoş şi, tot în octombrie 2014, cei de la ANI au început să verifice averea Elenei Udrea", a arătat Ana Roman, la Antena 3.

DNA a cerut, miercuri seară, sesizarea Camerei Deputaţilor pentru încuviinţarea urmăririi penale, reţinerii şi arestării preventive a fostului ministru Elena Udrea şi în dosarul Microsoft.

Astfel, DNA a cerut de trei ori arestarea Elenei Udrea. Prima, pentru luarea de mită în Dosarul Gala Bute, a doua, pentru că ar fi cerut 500.000 de euro mită pentru a ajuta un om de afaceri vizat în dosarul Microsoft, iar cea de-a treia, pentru că a încălcat condiţiile controlului judiciar impus pentru fals în declaraţia de avere.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close