Antena 3 CNN Actualitate Ana Maria s-a născut în București, dar s-a mutat când era mică în America. După aproape 18 ani, Ana a aflat adevărul despre mama ei: O Doamne, oare mai am frați și surori?

Ana Maria s-a născut în București, dar s-a mutat când era mică în America. După aproape 18 ani, Ana a aflat adevărul despre mama ei: O Doamne, oare mai am frați și surori?

Ana Maria s-a născut în București, dar s-a mutat când era mică în America. După aproape 18 ani, Ana a aflat adevărul despre mama ei: O Doamne, oare mai am frați și surori?
07 Mar 2019   •   18:20

O tânără plecată de când era mică în SUA își caută disperată mama biologică.

"Numele meu românesc a fost AILIOAIE ANA MARIA. M-am născut în BUCUREȘTI, la data de 11 aprilie 1991 și am fost adoptată câteva săptămâni mai târziu. De foarte mult timp sunt în căutarea mamei mele biologice. Acum câțiva ani am făcut o cerere la Autoritatea Naţionalã pentru Protecția Drepturilor Copilului şi Adopţie din București pentru a cere ajutor să îmi gasesc familia biologică. Într-un final mi s-a comunicat că mama mea, AILIOAIE DOINIȚA, nu a putut fi găsită la adresa unde este înregistrată. Dar bănuiesc că adresa respectivă este aceeași ca și în documentele mele de adopție: Şoseaua Colentina, nr. 15, București.

Neoficial, mi s-a mai comunicat că mama mea s-a căsătorit cu un cetățean italian și în prezent ar locui în Germania. Vă rog foarte mult să mă ajutaţi să îmi găsesc mama. Rețelele de socializare par să fi rămas singura mea speranță!! Vă rog foarte mult să DISTRIBUIȚI anunțul meu în ROMANIA, unde sigur mai am rude şi de asemenea în ITALIA, unde mama mea a locuit o perioadă și s-a căsătorit; dar și în GERMANIA, unde probabil se află momentan. Abia aștept să o găsesc!! Am foarte mult respect pentru ea, pentru decizia pe care a luat-o ca eu să fiu mai bine. Mă gândesc mereu la ea și cum ar fi reîntâlnirea dintre noi două. Şi mă întreb dacă mai am frați şi surori? Vă mulţumesc mult pentru ajutor!", a scris Ana Maria pe un grup de Facebook intitulat The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close