Antena 3 CNN Actualitate Ana Mureşan a leşinat din nou la o conferinţă de presă susţinută de C.V.Tudor

Ana Mureşan a leşinat din nou la o conferinţă de presă susţinută de C.V.Tudor

Ana Mureşan a leşinat din nou la o conferinţă de presă susţinută de C.V.Tudor
09 Ian 2009   •   15:43

Ana Mureşan, membru al Partidului România Mare, a leşinat din nou la conferinţa de presă a PRM. Este al doilea incident de acest gen, cu aceeaşi protagonistă, fapt care l-a făcut pe liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, să spună că şi-ar putea muta conferinţele de presă la Spitalul de Urgenţă. El a observat că femeia leşinase chiar când vorbea despre criza gazului.
"Văd că Ana Mureşan iarăşi leşină la conferinţele mele. Parcă e bătaie de joc! Cine o lasă pe bătrânica asta la conferinţele mele? Ţara arde şi eu dau primul-ajutor. Să nu mai vină la conferinţe, altminteri mut conferinţa de presă la Spitalul de Urgenţă !", a spus preşedintele partidului.
Femeia a fost scoasă de colegi din sală şi i s-a acordat primul ajutor, dar imediat după ce şi-a revenit s-a întors să asiste la conferinţă, chiar dacă C.V.Tudor dăduse ordine clare ca aceasta să nu mai fie primită. "Doamna Mureşan, hai să leşinaţi la mine în birou!", i-a spus Vadim Tudor Anei Mureşan.
Prima oară, Ana Mureşan, în vârstă de 84 de ani, a leşinat la începutul lunii decembrie la o conferinţă de presă în care Corneliu Vadim Tudor vorbea despre fraudarea alegerilor parlamentare. Ana Mureşan a fost ministru în timpul regimului Ceauşescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close