Antena 3 CNN Actualitate ANAF i-a demis pe şefii vamali de la Moraviţa, Halmeu, Siret şi Constanţa Sud

ANAF i-a demis pe şefii vamali de la Moraviţa, Halmeu, Siret şi Constanţa Sud

ANAF i-a demis pe şefii vamali de la Moraviţa, Halmeu, Siret şi Constanţa Sud
Sursa foto: Foto: tion.ro
23 Mar 2011   •   17:22

Conducerea ANAF i-a demis pe şefii birourilor vamale Moraviţa, Halmeu, Siret şi Constanţa Sud.  Au fost înlocuiţi 23 de şefi de tură.

74 de vameși și polițiști de frontieră au primit până acum mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Alte 15 persoane reținute în descinerile din vămi așteaptă la această oră decizia judecătorilor la cererea de arestare preventivă. 

Curtea de Apel Bucureşti a emis, pe 9 februarie, mandate de arestare preventivă pentru 30 vameşi şi poliţişti de frontieră de la Vama Moraviţa.  Şeful Vămii Naidăş, Valentin Ionică Bărăgan şi alţi 28 vameşi şi poliţişti de frontieră de la PTF au fost arestaţi preventiv, Curtea de Apel Bucureşti emiţând, miercuri seară, mandate pentru 29 de zile pe numele acestora.

De asemenea, peste 130 de descinderi au avut loc la locuinţele şi la locurile de muncă ale unor vameşi şi poliţişti de frontieră din zona de vest a ţării, persoanele vizate urmând să fie aduse la Bucureşti pentru audieri, potrivit Mediafax.

Mai multe filtre au fost organizate de poliţişti şi jandarmi pe drumul dintre Timişoara şi Vama Stamora Mraviţa, iar descinderi au avut loc şi la locuinţele vameşilor şi poliţiştilor din municipiu. În judeţul Caraş-Severin, zeci demascaţi au descins la vama Naidăş, a cărei activitate a fost blocată, în timp ce pe drumurile din judeţ au fost organizate mai multe filtre.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close