Antena 3 CNN Actualitate Ancuța Cârcu, lider de filială AUR, fost membru PRM, a primit mandat de arestare într-un dosar de proxenetism. "Sunt în țară, îmi pregătesc valiza!"

Ancuța Cârcu, lider de filială AUR, fost membru PRM, a primit mandat de arestare într-un dosar de proxenetism. "Sunt în țară, îmi pregătesc valiza!"

Ancuța Cârcu, lider al unei filiale AUR și suspectă într-un proxenetismi, a primit, vineri, mandat de arestare, transmite Antena 3.

Ancuța Cârcu, lider de filială AUR, fost membru PRM, a primit mandat de arestare într-un dosar de proxenetism. "Sunt în țară, îmi pregătesc valiza!"
Sursa foto: facebook/Ancuta Carcu
de Adrian Iclozan    |    05 Mar 2021   •   16:59

Mandatul a fost emis de judecătoria din Turda. Procurorii o acuză pe Cârcu că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele ei.

"Dispune arestarea preventivă a inculpatei C. V.-A., cercetată cu privire la săvârşirea infractiunii de proxenetism, faptă prev. de art. 213 alin.1 din C.pen., rap la art. 213 alin. 4 din C.pen., cu aplic. art.35 alin.1 din Codul penal, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă", se arată în hotărârea instanței.

În dosarul cunoscut sub numele ”Proxeneții de Tenerife” s-au mai emis mandate de arestare pentru încă patru persoane, care în momentul de față nu se află în țară.

În schimb, Ancuța Cârcu a confirmat că se află în țară.

Ancuța Cârcu: Sunt prim-vicepreședinte de filială și membru AUR cu adeziune semnată!

"Sunt în țară. Sunt în Rebrișoara (localitate în județul Bistrița-Năsăud, n.r.) Am venit să-mi sărut copilul, să-mi iau energie de la băiețelul meu de doi ani și nouă luni, să-mi pregătesc valiza și să plec.

Pentru că nu credeam că în statul de drept cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă!", a spus Cârcu, întrebată dacă se predă în urma deciziei de arestare preventivă..

Ea susține că este "prim-vicepreședinte al filialei AUR Galați, unde este membru cu adeziune semnată".

Referitor la activitățile în legătură cu care o acuză procurorii, ea confirmă că deține un club unde "domnii plătesc băutura fetelor" care lucrează în local, dar că nu este treaba ei ce fac angajatele după program iar ea, personal, "nu contorizează păsărica nimănui".

"Se spune că am determinat două angajate (...) și le-am pus localul meu luxos la dispoziție, cu permisiunea mea, că eu îl controlez. Eu administrez un local care mi-a rămas de la fratele meu mort. Eu nu mă ocup cu așa ceva și toți vor vedea că sunt nevinovată. Acolo la mine nu există ce se spune. Nu mă interesează ce fac fetele după program (...)

Ancuța Cârcu: Este un fel de karaoke. Clientul plătește o șampanie și stă cu fata

Vine clientul, plătește băutura la fete, care fac cu mine jumate. Nu mă interesează ce fac fetele după program, pentru că eu nu contorizez păsărica nimănui. Niciodată. Eu mă duc la localul meu din patru în patru luni. Eu nu determin!

Este un fel de karaoke, unde clientul plătește o șampanie și stă de vorbă cu fata. Fetele au contract, li se plătește tot ce ține de Seguridad Social (asigurări sociale, n.r.), au comision și, bineînțeles, rezidență!

Se pune în vedere că fetele, spun dânșii, au practicat (prostituția, n.r.) probabil în alte localuri. Nu știu, că nu ține de mine. Dosarul are 20 de mii de file, iar eu am doar cinci conversații (...) Voi dovedi public că este o făcătură acest dosar", a spus Cârcu în intervenția din jurnalul Antena 3. 

Cârcu a reacționat și pe Facebook după decizia instanței din Turda. Redăm postarea în continuare, păstrând ortografia originală.

"Am aflat cu stupoare ca in dupa-masa asta a fost admisa propunerea de arestare facuta pe numele meu. Nu credeam sincer ca in Statul de drept “romania” cineva mai poate fi privat de libertate fara nicio proba.

Sper ca in raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciara si pur si simplu am fost tratata la pachet cu ceilalti inculpati, fiind cu totii arestati fara nicio diferenta.

In cateva zile voi avea contestatia in fata Tribunalului Cluj, unde am inteles ca judecatorii sunt mai bine pregatiti decat la judecatoria campia turzii.

Imi pun (inca) toata increderea in justitie ca va face dreptate in cazul meu", a scris ea.

Am aflat cu stupoare ca in dupa-masa asta a fost admisa propunerea de arestare facuta pe numele meu. Nu credeam sincer...

Publicată de Viorica Ancuta Carcu pe Vineri, 5 martie 2021

Ancuța Cârcu, fost membru PRM, a plecat cu scandal din partidul fondat de CV Tudor

Ancuța Cârcu a plecat cu scandal din fostul său partid, PRM.

"Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistriţa, şi-mi asum răspunderea. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut o sută de mii de euro daune morale, avocaţii mei ştiu.

Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie!",  spunea la momentul respectiv liderul formațiunii, Corneliu Vadim Tudor.

×
Subiecte în articol: Ancuța Cârcu mandat de arestare
Parteneri
Măsura Guvernului care va afecta peste jumătate din populație
x close