Antena 3 CNN Actualitate Andrada Rosalinda, tânăra de 16 ani, care a murit în accidentul produs în Ajunul Crăciunului, în comuna Bălăcița, a fost condusă pe ultimul drum

Andrada Rosalinda, tânăra de 16 ani, care a murit în accidentul produs în Ajunul Crăciunului, în comuna Bălăcița, a fost condusă pe ultimul drum

Andrada, adolescenta de 16 ani, care și-a pierdut viața în urma accidentului teribil care a avut loc în Ajunul Crăciunului, a fost condusă pe ultimul drum, în cursul zilei de astăzi.

Andrada Rosalinda, tânăra de 16 ani, care a murit în accidentul produs în Ajunul Crăciunului, în comuna Bălăcița, a fost condusă pe ultimul drum
de Roxana Mihăiescu    |    28 Dec 2023   •   17:25

Îmbrăcată în rochie de mireasă, Andrada a plecat pentru totdeauna. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum cu alai şi muzică lăutărească, doar că nu a fost de nuntă.

Destinul adolescentei a fost frânt de un şofer de 21 de ani, care s-a urcat la volan beat şi fără permis.

Duminică, 24 decembrie, un accident grav s-a produs pe DJ 606 A, în comuna Bălăcița, provocat de un tânăr de 21 de ani.

Citește și: Ea este Andrada Rosalinda, eleva de 16 ani, moartă în accidentul din Bălăciţa, produs de un şofer fără permis

Adolescenta a plecat împreună cu alţi trei amici în cursa mortală. În autoturism se aflau patru persoane,  șoferul, fratele acestuia, Andrada și prietena ei, Larisa. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat în șanț. 

Toți ceilalți au scăpat ca prin urechile acului. Salvatorii ajunși la locul tragediei au găsit-o pe tânăra de 16 ani (pasageră în dreapta) aruncată la câțiva metri de autoturism. 

Aceasta a prezentat multiple traumatisme, aflându-se în stop cardio-respirator la sosirea echipelor de intervenție. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Între timp, tânărul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, practic lăsat în libertate, în urma tragediei pe care a produs-o.

Andrada era elevă în clasa a IX-a, la un Liceul Teoretic Șerban Cioculescu din Drobeta Turnu Severin, iar pentru că avea cele mai bune rezultate la învăţătură era şi şefa clasei.

Astăzi, Andrada a fost condusă cu alai de nuntă spre locul veşniciei. O mare de oameni, printre care membri ai familiei, rude, prieteni, colegi și profesori, cu ochii în lacrimi și-au luat rămas bun de la tânăra de 16 ani.

×
Subiecte în articol: andrada rosalinda accident balacita
Parteneri
Hidroelectrica a anunţat perioada în care se transmite indexul în mai 2024
x close