Antena 3 CNN Actualitate Cum explică Andreea Bălan că nu s-a infectat cu COVID-19. Ce a făcut diferit față de Marcel Pavel

Cum explică Andreea Bălan că nu s-a infectat cu COVID-19. Ce a făcut diferit față de Marcel Pavel

Andreea Bălan a povestit, joi, la Sinteza zilei, cum a primit vestea că Marcel Pavel a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Îndrăgita artistă spune că se simte bine și că nu crede că s-a infectat pentru că a trecut suficient timp de când a filmat pentru emisiunea "Te cunosc de undeva".

Cum explică Andreea Bălan că nu s-a infectat cu COVID-19. Ce a făcut diferit față de Marcel Pavel
Sursa foto: Facebook/ Andreea Balan
de Gabriel Dano    |    18 Iun 2020   •   22:44

"Ieri am aflat că există persoane infectate. Am fost anunțată de producători, dar eu nu m-am gândit că sunt pozitivă pentru că ultima zi de filmare pentru mine a fost acum 10 zile și, atâta timp cât 10 zile nu am prezentat niciun simptom, din start m-am gândit că nu am nicio problemă.

Mi-a părut foarte-foarte rău pentru Marcel. Apoi, producătorii mi-au spus că trebuie ca unii dintre noi să meargă să fie testați, eu nefiind obligată să mă testez pentru că la mine trecuseră 10 zile. Au fost la testare doar cei care au mai intrat în ultimele 10 zile în contact cu el, respectiv la repetiții, pentru că după filmarea de atunci au mai fost repetiții la care eu nu am luat parte", a explicat Andreea Bălan.

Andreea Bălan a spus că se simte foarte bine.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close