Antena 3 CNN Actualitate Andreea Cosma, mărturii revoltătoare. Ce a făcut procurorul "Portocală" cu pozele ei intime

Andreea Cosma, mărturii revoltătoare. Ce a făcut procurorul "Portocală" cu pozele ei intime

Andreea Cosma, mărturii revoltătoare. Ce a făcut procurorul "Portocală" cu pozele ei intime
22 Oct 2017   •   22:17

Deputatul Andreea Cosma a povestit, duminică, la "Sinteza Zilei", umilința prin care a trecut în timpul unei percheziții la care a participat și procurorul DNA Mircea Negulescu zis Portocală

Andreea Cosma a povestit că în calculatorul de la birou avea stocate fotografii personale, din concedii, unele în ipostaze intime, iar cei care participau la percheziții au făcut referire vulgare în timp ce se uitau la ele.

"În momentul în care au deschis calculatoarele, erau documente și multe alte lucruri stocate acolo, cum ar fi poze intime. Erau pozele mele personale, din vacanțe cu soțul meu, cum are fiecare poze mai sumar îmbrăcat, în anumite momente, în anumite locații. Erau pozele mele intime.

Am intrat într-o sală cu cei trei polițiști cu care colabora procurorul Negulescu. Deschizând pozele a început să spună: Ia uite băi, vino aici să vezi. Au făcut comentarii de natură vulgară. Au comentat aspectul fizic. Eu m-am simțit foarte prost. M-am ridicat și am spus că nu cred că aceste poze fac obiectul anchetei," a spus Andreea Cosma.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close