Antena 3 CNN Actualitate Andreea Cosma, reacție după anunțul șefului Poliției că s-a deschis dosar penal pentru poligraful de la Buzău: „Testul poligraf nu poate să iasă bun în timp ce tu minți. Sunt la dispoziție să dau mai multe detalii”

Andreea Cosma, reacție după anunțul șefului Poliției că s-a deschis dosar penal pentru poligraful de la Buzău: „Testul poligraf nu poate să iasă bun în timp ce tu minți. Sunt la dispoziție să dau mai multe detalii”

o_1cc652ms8mec1ua71i7o1dl6172t8.jpg
28 Apr 2018   •   15:56

Andreea Cosma, cea care a semnalat neregulile legate de poligraful de la Buzău, acolo unde DNA trimitea deținuți cu dedicație. 

„Cred că pe 24 martie sau 25 martie am făcut o interpelare în atenția Ministrului de Interne, cunoscând de la fratele meu, fostul deputat Vlad Cosma, aspecte legate de acest subiect în sensul că în 2015 și 2016, în urma declarațiilor mincinoase ca martor protejat pe care DNA Ploiești l-a obligat să le dea în două dintre dosarele în care a dat declarații. A fost dus la IPJ Buzău ca să susține aceste informații. Testul poligraf nu poate să iasă bun în timp ce tu minți, de aceea eu am semnalat acest lucru. Aștept ca Parchetul General să strângă mai multe informații, iar eu sunt la dispoziție să dau mai multe detalii”, a spus Andreea Cosma. 

Șeful Poliției Române a anunțat deschiderea unui dosar penal pentru poligraful de la Buzău. 

 

×
Subiecte în articol: andreea cosma reactie Buzau
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close