Antena 3 CNN Actualitate Andreea Raicu se uita la televizor, la Olivia Steer, când a observat ceva. Ce întrebare-cheie i-a adresat

Andreea Raicu se uita la televizor, la Olivia Steer, când a observat ceva. Ce întrebare-cheie i-a adresat

Andreea Raicu se uita la televizor, la Olivia Steer, când a observat ceva. Ce întrebare-cheie i-a adresat
24 Mar 2019   •   21:16

Fosta vedetă de televiziune Andreea Raicu a comentat recenta prestație a Oliviei Steer într-o dezbatere pe tema vaccinurilor.

„În acea dezbatere, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri care nu erau susținute de nimic. Când ești o persoană publică ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ce spui. Oamenii te ascultă, dacă te plac, te și urmează. Trebuie să ai grijă ce spui, ca să nu îi duci pe niște piste greșite”, a spus Andreea Raicu, la Digi24.


„Ea nu duce o singură luptă împotriva vaccinării. Ea îi invită pe oameni să se rezume la lucruri naturiste, să nu mai facem mamografie, să nu mai luăm antibiotice. Cred foarte mult în puterea subconștientului, dar nu pot să anulez puterea medicinei. Aș întreba-o dacă știe ce putere și impact au cuvintele ei asupra comunității ei și de ce face asta și care e baza care stă în spatele lucrurilor pe care le face”, a spus Andreea Raicu la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close