Antena 3 CNN Actualitate Andrei s-a aruncat de la etajul 8, noaptea trecută, în București. Ce i-a spus colegului de apartament înainte de a sări în gol. Toți sunt în stare de șoc!

Andrei s-a aruncat de la etajul 8, noaptea trecută, în București. Ce i-a spus colegului de apartament înainte de a sări în gol. Toți sunt în stare de șoc!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit fără suflare în fața blocului în care locuia, în Sectorul 2 al Capitalei, după ce ar fi căzut de la etajul 8 al imobilului.

Andrei s-a aruncat de la etajul 8, noaptea trecută, în București. Ce i-a spus colegului de apartament înainte de a sări în gol. Toți sunt în stare de șoc!
Sursa foto: Foto arhiva
06 Ian 2020   •   11:35

Andrei Constantinescu a sfârşit pe caldarâm, după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc aflat pe bulevardul Ştefan cel Mare.   

Andrei Constantinescu locuia în blocul respectiv de aproximativ 3 luni. Stătea cu chirie, împreună cu un alt coleg de muncă. Fiecare dintre ei plătea câte 150 de euro, iar vecinii spun că erau cu toate plăţile la zi, scrie Observator.tv.

Citește și: Cine este bărbatul găsit mort în fața unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Precizări de ultimă oră ale polițiștilor

Potrivit cunoscuţilor, Andrei era o fire închisă şi depresivă, fiind mai tot timpul nemulţumit de viaţa lui. Lucra ca muncitor la o firmă de mobilă şi, până să se mute cu chirie, dormea în magazii sau pe unde apuca. 

Aseară, i-ar fi spus colegului de apartament "scoala-mă şi pe mine dimineaţă, când te trezeşti". Acesta a fost ultimul lui dialog cu cineva.

Citește și: Incident cumplit în Capitală. Un bărbat a căzut de la etajul unui bloc. Omul nu a mai avut nicio șansă

Avea salariu, însă tot nu reuşea să se chivernisească şi se văita inclusiv de chirie, că dădea mulţi bani. În ultima perioadă, spunea că "păi mai bine stau să dorm cum apuc, aşa cum făceam până acum". 

Tânărul s-a aruncat în jurul orei 3-4 dimineaţa, dar nu pe geamul apartamentului de la et 4, ci pe geamul de pe casa scării, cel dintre etajele 8 si 9.

×
Subiecte în articol: andrei constantinescu
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close