Antena 3 CNN Actualitate Andrew Tate, primul interviu acordat presei din România: "Am încredere în sistemul judiciar românesc. Am încredere în judecători"

Andrew Tate, primul interviu acordat presei din România: "Am încredere în sistemul judiciar românesc. Am încredere în judecători"

Interviu exclusiv cu influencerul Andrew Tate, realizat de Sabina Iosub, jurnalist şi realizator Antena 3 CNN. "Nu am regrete în legătură cu niciunul dintre lucrurile care mi s-au întâmplat. Pentru că știu în inima mea ce am făcut", declară Andrew Tate.

Andrew Tate, primul interviu acordat presei din România: "Am încredere în sistemul judiciar românesc. Am încredere în judecători"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Aug 2023   •   23:45

Andrew Tate și-a spus punctul de vedere, în premieră, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN. În partea a doua a interviului, influencerul a vorbit despre modul în care îşi câştigă banii, dar şi despre acuzaţiile care îi sunt aduse.

"Am învățat lucruri. Și cred că experiența umană este că toți învățăm lucruri și toți creștem în timp. Cred că dacă ar fi să găsești pe cineva pe stradă și să îl întrebi dacă este diferit față de cum erai acum 10 sau 15 ani? Toți cei care au creier ar spune că da, am învățat lucruri. Și viața m-a învățat lucruri și m-am schimbat. Absolut. Dar eu nu sunt...  Nu am regrete în legătură cu niciunul dintre lucrurile care mi s-au întâmplat. Pentru că știu în inima mea ce am făcut.

Știu dacă sunt vinovat sau nevinovat. Știu că nu am făcut nimic rău", a declarat Andrew Tate, întrebat de Sabina Iosub dacă are regrete.

Andrew Tate: "Cred că lumea înțelege acum că nu am făcut nimic rău"

Influencerul spune că DIICOT a confiscat câteva dintre maşinile sale, dar şi altele care nici măcar nu îi aparţin. "Deci, nu toate sunt sub numele meu. Acesta este un alt lucru care a fost interesant pentru mine. Pentru că aceasta este prima mea experiență cu sistemul judiciar românesc.

Multe dintre mașini erau pe numele unor companii. Unele dintre aceste companii nu sunt ale mele. Unele dintre aceste mașini le-am împrumutat. Sau mi-au fost împrumutate. Am o mulțime de prieteni cu mașini foarte scumpe. Mașini foarte frumoase. Deci, sunt oameni în Anglia care mi-au împrumutat o mașină. Și acum o are DIICOT. Și ei spun, ei bine, nici măcar nu e mașina ta", a declarat el.

Vezi AICI prima parte a interviului

Andrew Tate: "În România, lucrurile sunt foarte confuze pentru mine. Nu știu cum de cei de la DIICOT rețin mașini care nici măcar nu sunt ale mele"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Iubesc România. Sunt aici de șapte ani. Mi-am făcut un cămin aici. Fratele meu are copii care sunt români. Eu am un copil care este român. Eu nu plec de aici. Și este păcat că reputația internațională a României, pentru care eu și fratele meu am făcut atât de mult bine, pentru că nu a avut cea mai fantastică reputație înainte de noi...", a mai spus el în interviul acordat Sabinei Iosub.

Citeşte şi: Andrew Tate, întrebat la Antena 3 CNN câţi bani are: "Sunt sărac... | Nu beau, nu joc la pariuri, nu iau droguri"

"Eu și fratele meu am fost fantastici pentru imaginea României. Pot numi 200 de persoane care au vizitat această țară doar pentru că eu și fratele meu am spus că este sigur", susţine el.

Tate spune că se simte abandonat de autorităţile din ţara sa. "Vreau să precizez că eu cred că națiunile mele gazdă, națiunile mele de origine, America și Anglia, m-au abandonat. Cred că, din cauza opiniilor mele politice și pentru că sunt anti-LGBT, împotriva războiului din Ucraina, împotriva vaccinului COVID, împotriva multor lucruri și am fost foarte vocal în această privință, cred că au fost foarte bucuroase că am suferit aceste consecințe și nu au decis să facă ceva în această privință, așa cum ar fi putut face.  Așa că se întâmplă multe lucruri. Dar tot ce pot face ca bărbat este să rămân credincios mie însumi și lui Dumnezeu și să fac ceea ce trebuie".

Andrew Tate susţine în continuare că este total nevinovat. "Au spus, hai să-l lăsăm în închisoare până când apare cazul real. Dar nu a apărut. Și pentru că nu există. Și cred că ăsta a fost planul și planul lor a eșuat. Așa că eu cred că de aceea s-au întâmplat toate astea", acuză el.

Andrew Tate: "Fiecare femeie pe care o văd pe stradă mă iubește"

Afaceristul spune că a primit numeroase mesaje de susţinere de la femei. "Am primit poate o mie de scrisori pe săptămână în închisoare și 500 dintre ele, cel puțin 50%, poate chiar mai multe, au fost de la femei", spune el.

Andrew Tate: "Nu am întâlnit niciodată pe stradă o singură persoană care să nu mă placă, bărbat sau femeie"

Sabina Iosub: Cum îți câștigi banii? 

Andrew Tate: Am diverse companii. Una dintre ele este o platformă educațională online. Am o platformă online care îi învață pe oameni cum să facă bani și îi învață fitness și o grămadă de alte lucruri, numită The Real World.  Am o rețea privată, pe care de asemenea o conduc și o operez. Am diverse instrumente financiare care funcționează și îmi aduc bani. Am un teren. Am proprietăți. Am afaceri în alte țări, afaceri fizice. 

Sabina Iosub: Și videochat? 

Andrew Tate: Nu. Aveam un studio de videochat și am fost foarte deschis și sincer în legătură cu asta. Cred că a încetat să mai funcționeze în urmă cu șapte ani, șase, șapte ani. Nu am mai avut nimic de-a face cu industria de videochat timp de șase-șapte ani. Iar România este plină de studiouri de videochat. Adică, încă funcționează chiar acum. Putem merge cu mașina prin București și să trecem pe lângă o sută dintre ele. Deci nu este o infracțiune. Este o întreprindere perfect legală. Dar noi nu avem nicio companie de videochat sau ceva care să aibă legătură cu asta. 

Sabina Iosub: Crypto exchange este o altă sursă de bani? 
 
Andrew Tate: Avem câteva lucruri în desfășurare și am interese în multe proiecte diferite din întreaga lume și ne descurcăm bine. Am suficienți bani pentru a avea grijă de familia mea și pentru a mă asigura că mama mea trăiește bine și copiii mei trăiesc bine, iar eu și fratele meu, ne descurcăm bine

Vezi şi: "Nu am nevoie să violez pe nimeni. 99% dintre oameni cred că sunt nevinovat": Interviu eveniment cu Andrew Tate

Tate spune că are încredere în sistemul judiciar românesc. "Cred că, atunci când România mă va găsi nevinovat, va fi o răsplată fantastică nu doar pentru mine, ci și pentru statul român și pentru țara noastră, pentru a arăta că este o națiune mândră care respectă statul de drept", a declarat el.

În încheierea interviului, Andrew Tate a transmis un mesaj: "Mesajul meu este același ca orice alt mesaj pe care l-am transmis vreodată, și anume unul de pozitivitate și unul de muncă și diligență. Îmi place să cred că trecerea mea prin acest proces nu m-a învățat doar pe mine, ci și pe alți oameni.

Sper ca toată lumea să învețe o lecție din această experiență a mea și să fie foarte atentă cu persoanele cu care interacționează și să aibă grijă să interacționeze cu oameni de calitate, bărbați și femei, care nu vor face niciodată acuzații false împotriva lor pentru bani. Și, per total, cred că acest lucru va sfârși prin a fi un lucru pozitiv atât pentru mine, cât și, sper, pentru țara noastră, România. 

Cred că în cele din urmă putem transforma acest lucru într-un lucru pozitiv și nu port în suflet nicio urmă de răutate față de niciunul dintre oamenii care au încercat să-mi distrugă viața, pentru că Dumnezeu este cel mai puternic și ei vor plăti prețul atunci când Dumnezeu va decide. 

Karma este reală și nu am nimic de făcut acum în afară de a câștiga procesul penal. Asta e tot".
 

×
Subiecte în articol: Andrew Tate interviu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close