Antena 3 CNN Actualitate O angajată de la Primăria Gura Ocniţei şi-a pus capăt zilelor din cauza grijilor şi a bârfelor

O angajată de la Primăria Gura Ocniţei şi-a pus capăt zilelor din cauza grijilor şi a bârfelor

Tragedie într-o localitate din Dâmbovița. O femeie de 52 de ani, angajată la Primăria comunei Gura Ocnița, a fost găsită fără viață în propria casă. Rudele arată cu degetul înspre conducerea instituției, care, spun ei, i-a făcut viața un calvar.

O angajată de la Primăria Gura Ocniţei şi-a pus capăt zilelor din cauza grijilor şi a bârfelor
Sursa foto: captura Antena 3
de Gabriel Dano    |    06 Aug 2022   •   10:24

Femeia era în depresie de ceva timp și se afla sub tratament de specialitate. Șefii femeii se apără și spun că nu au avut nicio divergență cu aceasta. Pun totul pe seama problemelor ei de sănătate. Femeia avea 52 de ani și lucra pe postul de inspector contabil în Primăria comunei Gura Ocniței de mai bine de 20 de ani.

După o reorganizare internă de acum 2 ani postul a fost desființat și ea concediată. Femeia a contestat în instanță decizia și a câștigat. A fost repusă pe un alt post, iar de atunci lucrurile au luat o turnură neașteptată pentru ea, după cum spun rudele.

"În cadrul primăriei i s-a spus că de ce să mai aibă ea serviciu atâta timp cât are soțul un salariu mare - adică eu", a spus soțul femeii.

"După revenirea în primărie, spun colegii ei, a fost cuprinsă de o depresie puternică pentru că avea impresia că nu se descurcă suficient de bine pe noul post.

Superiorii spun că femeia era profesionistă în ceea ce făcea, doar că avea momente de panică și probleme serioase de sănătate.  Se pare că problemele femeii s-au acutizat după ce la evaluarea anuală a primit o notă mică de la edil.

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close