Antena 3 CNN Actualitate Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu, UN CUPLU dincolo de scenă. Vezi ce spun despre relaţia lor specială

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu, UN CUPLU dincolo de scenă. Vezi ce spun despre relaţia lor specială

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu, UN CUPLU dincolo de scenă. Vezi ce spun despre relaţia lor specială
23 Mai 2013   •   22:48

Invitaţi în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, soprana Angela Gheorghiu şi contratenorul Cezar Ouatu au vorbit despre şansa de a se cunoaşte, atât în muzică, cât şi în viaţa personală.

Întrebată de Mihai Gâdea de cât timp nu mai plânge singură, după spectacole, în camera de hotel, făcând referire la o declaraţie anterioară a artistei, soprana Angela Gheorghiu a răspuns: "de câteva luni de zile", adăugând că Cezar i-a făcut curte, ca orice bărbat.

Reprezentantul României la concursul Eurovision din acest an, contratenorul Cezar Ouatu, a afirmat că, deşi "Angela este în compania multor bărbaţi superbi prin natura meseriei" lor, asta nu împiedică să existe o "afinitate" atât artistică, cât şi personală între ei doi.

"Această relaţie, cred eu frumoasă, sper să nu pice într-o zonă bizară, cum mulţi o vor în România. Sper să rămână o relaţie elegantă şi cu o anumită profunzime", a declarat Cezar Ouatu.

Întrebată de Mihai Gâdea cum comentează cele spuse de partenerul ei, soprana Angela Gheorghiu a răspuns: "Amin"

Ascultă aici o piesa La Barcarolle, interpretată de cei doi artişti.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Angela Gheorghiu
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close