Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 a fost lider de audienţă şi în ajunul Crăciunului

Antena 3 a fost lider de audienţă şi în ajunul Crăciunului

Antena 3 a fost lider de audienţă şi în ajunul Crăciunului. În zi de sărăbătoare, românii au ales să se informeze de la ştirile şi ediţiile speciale ale Antena 3.

Antena 3 a fost lider de audienţă şi în ajunul Crăciunului
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2021   •   17:08

Încă de la primele ore ale dimineţii, televiziunea noastră a fost lider de audienţă pe mai multe segmente de public, printre care şi cel al tinerilor cu studii superioare.

Sursa foto: Kantar Media

Sursa foto: Kantar Media

Antena 3 a continuat să adune cei mai mulţi români în faţa televizoarelor şi pe parcursul întregii zile. Diferenţa dintre Antena 3 şi  principalii competitori s-a mărit în prime time. News Hour with CNN, de la ora 18 şi Bătălia colindelor, de la ora 19, au înregistrat cifre de audienţă spectaculoase. 

Sursa foto: Kantar Media

Iar de la ora 20, marele interviu cu Dan Negru şi Florin Piersic a fost lider absolut în rândul televiziunilor de ştiri, pe toate categoriile de public, cu o medie de aproape 600.000 de telespectatori pe minut.

Sursa foto: Kantar Media

Antena 3 a demonstrat încă o dată că are cea mai puternică echipă de jurnalişti şi cele mai urmărite programe. Rămâneţi pe antena 3 pentru noi imagini şi informaţii în exclusivitate.

 

 

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close