Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, lider de audiență în ziua alegerilor europarlamentare

Antena 3, lider de audiență în ziua alegerilor europarlamentare

Antena 3, lider de audiență în ziua alegerilor europarlamentare
Sursa foto: foto: captura Antena 3
27 Mai 2019   •   21:16

Antena 3 a fost, duminică seară, în ziua alegerilor europarlamentare, cel mai urmărit post de televiziune. Cei mai mulți români au ales ediția specială "Sinteza Zilei" prezentată de Mihai Gâdea și Răzvan Dumitrescu pentru a afla rezultatele exit-poll-ului realizat de Avangarde și CURS.

"Este datoria mea de onoare să le mulțumesc tuturor colegior mei care ieri au făcut ca acest post de televiziune să fie urmărit și dvs. să aveți cea mai bună informație. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ieri ați ales Antena 3, vă mulțumesc foarte mult că aseară ați urmărit rezultatele alegerilor împreună cu noi.

Începând cu ora 21.00, Antena 3 devine cel mai urmărit post de televiziune din România și cred că asta spune foarte mult despre încrederea pe care dvs. o aveți în noi, în datele pe care vi le arătăm și modul în care astlfel de evenimente am reușit să le tratăm", a spus Mihai Gâdea, la începutul ediției de luni a emisiunii "Sinteza Zilei".

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close