Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape, solidare cu sinistraţii. Ajutoarele au ajuns la oameni

Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape, solidare cu sinistraţii. Ajutoarele au ajuns la oameni

Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape, solidare cu sinistraţii. Ajutoarele au ajuns la oameni
Sursa foto: Foto: VideoNews
01 Feb 2014   •   12:34
Antena 3 este din nou alături de oamenii care trec prin momente grele.

Dacă sunteţi dintr-o localitate înzăpezită sau aveţi rude sau prieteni aflaţi în situaţii dificile, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de mail[email protected].

Puteţi să lasaţi un mesaj şi la telefonul 021 20 30 118. Informaţiile dumneavoastră vor fi trimise echipelor noastre din teren, care vor încerca să ajungă în localităţile blocate, dar şi autorităţilor, astfel ca echipele de salvare sa ajungă în timp util. 

Au fost loviţi de ninsori, acum de ger. Nu pot ieşi din case, nu au cu ce se hrăni sau încălzi. Sunt bătrâni, bolnavi şi au nevoie de ajutor. În această situaţie sunt mii de oameni cu care Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape sunt solidare. 
 
Aşa că am mers cu o caravană în ajutorul celor rămaşi fără alimente. Proviziile au fost  împărţite de jurnaliştii postului, oamenilor neajutoraţi. Oameni care de aproape o săptămână sunt îngropaţi în nămeţi şi la care autorităţile nu au ajuns.
 
2.800 de pachete de făină, 2.500 conserve, 700 de kg de mălai, 800 de kg de orez şi opt tone de apă plată au ajuns la sinistraţii din judeţul Buzău. 
 
Alături de colegii noştri, Adi Ursu, Adrian Măniuţiu, Maria Coman, Ela Crăciun, Gabriel Bălaşu, Lorena Burlacu şi Mihaela Bârzilă,a fost şi o divizie BGS. 
 
Salvatorii au avut misiune grea, dar au beneficiat de unul dintre cele mai puternice vehicule de intervenţie din România, o maşină destinată salvării persoanelor din situaţii limită, fabricată 100% în România. O combinaţie între o maşina de teren, un vehicul militar amfibie şi o ambulanţă.
 
De asemenea, o echipă de la ExMedica a insotit caravana. 
 
Vedetele Antenei 3 au mers mai intai la oamenii din Vadu Pasii, apoi în Sageata si Robeasca şi le au dus apă şi alimente. În total 15 autovehicule încărcate cu tone de ajutoare. 
 
Echipele Antena 3 şi cea a Fundaţiei Mereu Aproape au avut la dispoziţie un camion, 5 masini ale BGS şi doua autoutilitare Ford Ranger pentru a transporta ajutoarele. De asemenea, alături le-au fost şi angajaţii de la ISU Bucureşti şi Buzău. 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close