Antena 3 CNN Actualitate Antonescu, despre relaţia cu Victor Ponta: Ne străduim să mergem înainte şi am deplină speranţă că vom reuşi

Antonescu, despre relaţia cu Victor Ponta: Ne străduim să mergem înainte şi am deplină speranţă că vom reuşi

Antonescu, despre relaţia cu Victor Ponta: Ne străduim să mergem înainte şi am deplină speranţă că vom reuşi
de S.T.    |    08 Apr 2013   •   22:20

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu, luni seară, la emisiunea "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv".

Întrebat ce relaţie are cu premierul Victor Ponta, Crin Antonescu a spus că au o relaţie politică în care se străduiesc să meargă înainte.

"Avem o relaţie politică în care ne străduim să mergem înainte şi am deplină speranţă că vom reuşi, pentru că sunt lucruri de făcut, dar înainte pentru mine, în USL, înseamnă doar acele lucruri, nu altele. Dacă în continuare vom constata că nu am făcut ce am spus în faţa oamenilor, ci altceva vine întrebarea: «Dacă nu puteam face altceva decât a făcut Băsescu înainte, dacă trebuie să îi convingem pe toţi că suntem prieteni cu Băsescu, nu duşmani, atunci de ce nu l-am lăsat pe Băsescu, pe Emil Boc, pe Ungureanu şi pe toţi ceilalţi să facă treaba?» Originalul e întotdeauna de preferat copiei", a spus liderul PNL.

"Voi face tot ce pot să mergem în direcţia bună. Dacă nu vom putea merge în direcţia bună, nu vom mai merge nicăieri", a mai spus Antonescu, luni seară, la Antena 3.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu"

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close