Antena 3 Actualitate Antonescu: În timp ce făcea teorii cu grasul şi slabul, Băsescu era cel mai costisitor parazit de stat din România

Antonescu: În timp ce făcea teorii cu grasul şi slabul, Băsescu era cel mai costisitor parazit de stat din România

25 Iul 2012   •   21:51
Antonescu: În timp ce făcea teorii cu grasul şi slabul, Băsescu era cel mai costisitor parazit de stat din România
Sursa foto: Foto: Antena 3

În vreme ce făcea morală şi spunea cetăţenilor că trebuie să strângă cureaua, preşedintele suspendat Traian Băsescu era cel mai costisitor parazit de stat din România, a declarat preşedintele interimar Crin Antonescu, în cadrul ediţiei de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Crin Antonescu aminteşte că, potrivit documentelor furnizate de RA-APPS, în vremea în care Băsescu anunţa de la Cotroceni tăieri de salarii, pensii şi închiderea unor spitale, la Vila Dante se efectuau lucrări de renovare din bani publici de peste un milion euro.

"Marea neruşinare a lui Traian Băsescu este că, atunci când decidea tăierea salariilor,(...) să închidă spitalele, făcea teorii ultraliberale cu grasul, cu slabul, (...) el era cel mai costisitor parazist de stat din România. Acest om era slab sau gras?", a declarat Crin Antonescu la Antena 3.


Premierul Victor Ponta a făcut o vizită inopinată, miercuri, la Vila Dante, aflată la doar 200 de metri de Vila Lac 3, actuala reşedinţă a preşedintelui Traian Băsescu.

Împreună cu mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Palatul Victoria, Ponta a mers la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus că are date că acest imobil a fost pregătit, cu reparaţii din bani publici de peste un milion VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII Sinteza Zilei DE LA ANTENA 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close