Antena 3 CNN Actualitate Anunţ important despre autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti: se va întâmpla pe 14 decembrie

Anunţ important despre autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti: se va întâmpla pe 14 decembrie

Anunţ important despre autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti: se va întâmpla pe 14 decembrie
Sursa foto: Foto: facebook/ Politia Romana
de S.T.    |    10 Dec 2018   •   14:09

Este oficial, de vineri vom putea circula pe toată autostrada Bucureşti - Ploieşti.

Oficialii de la Transporturi fac ultimele verificări, iar potrivit preşedintelui CNAIR, Narcis Ştefan Neaga, pe 14 decembrie, tronsonul Şoseaua Petricani - Şoseaua de Centură va fi deschis şoferilor.

Cei șase kilometri ar fi trebui să fie inauguraţi încă de acum un an, însă de atunci şi până acum au fost nu mai puţin de 5 amânări.

Narcis Neaga a explicat într-un intreviu pentru dcnews.ro, motivul pentru care lucrările au fost întârziate.

„În asocierea care a câștigat acest contract, unul dintre parteneri a intrat într-o situație de insolvență în martie-aprilie, ceea ce a afectat foarte mult echilibrarea din punct de vedere financiar a contractului, având în vedere că acest consorțiu mai lucrează pe un segment de autostradă, este vorba de Sebeș - Turda, lotul 2. În momentul în care una din companii a intrat în insolvență, problemele financiare au stopat o perioadă de timp munca, celălalt partener a trebuit să preia toate problemele financiare. Au fost întreruperi și blocaje din acest punct de vedere. La un moment chiar se punea problema rezilierii acestor contracte dacă partenerul care a rămas nu ar fi reușit să obțină finanțare ca să continue lucrările. Ei au spus inițial că pe 15 august vor termina intrarea în București, apoi 15 septembrie, după aceea 15 noiembrie, după aceea 27 noiembrie. Acum suntem convinși că pe data de 14 decembrie e gata, se finalizează”, a declarat Narcis Neaga.

×
Subiecte în articol: autostrada
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close