Antena 3 Actualitate Anunţul important făcut de CNAS. Analizele necesare pentru înscrierea copiilor în colectivităţi sunt GRATUITE

Anunţul important făcut de CNAS. Analizele necesare pentru înscrierea copiilor în colectivităţi sunt GRATUITE

03 Sep 2013   •   15:11
Anunţul important făcut de CNAS. Analizele necesare pentru înscrierea copiilor în colectivităţi sunt GRATUITE
Sursa foto: Foto: wikimedia.org
Analizele necesare pentru înscrierea copiilor în colectivităţi sunt efectuate gratuit. Medicii trebuie să elibereze documentele necesare fără taxă, a anunţat Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

"Chiar dacă părinţii nu sunt asiguraţi, copiii până la 18 ani beneficiază în mod gratuit de documentele menţionate. Şi tinerii cu vârste între 18 ani şi 26 de ani, care sunt elevi sau absolvenţi de liceu, până la începerea anului universitar (dar nu mai mult de trei luni), ucenici sau studenţi şi nu realizează venituri din muncă, au dreptul la aceste analize gratuite", a precizat conducerea CNAS, într-un comunicat de presă prezentat de Mediafax.

Analizele necesare pentru înscrierea copiilor în colectivitate sunt efectuate pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie, a precizat sursa citată.

Medicii de familie trebuie să acorde gratuit scutirile medicale şi actele necesare copiilor aflaţi în plasament din cadrul sistemului de asistenţă socială şi protecţia copilului. 


 

×

România Inteligentă

 

 

Şcoala cu 300 de panouri solare care a devenit independentă energetic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close